Gå til innhold

Frøkenfryden


Gjest lurven

Anbefalte innlegg

  Kvakkekyllingen skrev (På 6.6.2022 den 19.07):

Den så veldig fin ut på bildet :) Men da så vi ikke helt hvordan den så ut. Du var sikkert veldig fin i sola 🌞

Ekspander  

Takk!💙 Jeg liker den veldig og den har masse rysjer som duver i vannet så Mann kaller meg sjøanemone😂

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  Frøkenfryden skrev (På 6.6.2022 den 18.43):

Du var ferdig straks nå? Vel hjem! 🙂

Ekspander  

Ikke ferdig før i morgen tidlig. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  Frøkenfryden skrev (På 6.6.2022 den 18.23):

Jeg spør ikke men tolker i beste mening❤️🙂

Ekspander  

Det er helt korrekt! Kom og få klem!

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  TheHairyToothfairy skrev (På 6.6.2022 den 19.39):

Ikke ferdig før i morgen tidlig. 

Ekspander  

Lykke til med innspurt. Sovetid her nå. Opp i 5-tiden og redde verden. Du vet.. 👍🏻

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  Frøkenfryden skrev (På 6.6.2022 den 19.42):

Lykke til med innspurt. Sovetid her nå. Opp i 5-tiden og redde verden. Du vet.. 👍🏻

Ekspander  

Da redder jeg det jeg kan mens du sover. Drøm om oss!

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Kvakkekyllingen
  Frøkenfryden skrev (På 6.6.2022 den 19.26):

Takk!💙 Jeg liker den veldig og den har masse rysjer som duver i vannet så Mann kaller meg sjøanemone😂

Ekspander  

Hehe, jeg ser det for meg 😆 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  Kvakkekyllingen skrev (På 7.6.2022 den 15.34):

Nam. Du kan komme og lage middag til meg 😁

Ekspander  

Gjerne det, men jeg må være ærlig og si det slik det er; dette har nok hotellkokken laget. 
Men jeg er ikke så aller verst på kjøkkenet, om jeg får skryte litt. Hø Hø.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

  TheHairyToothfairy skrev (På 6.6.2022 den 19.48):

Da redder jeg det jeg kan mens du sover. Drøm om oss!

Ekspander  

Vi redder verda 24-7 togetha’

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  Frøkenfryden skrev (På 7.6.2022 den 15.40):

Vi redder verda 24-7 togetha’

Ekspander  

ja, men i morgen etter 08.00 tar jeg en pause. Ser du etter ting for meg, Superkvinne? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  TheHairyToothfairy skrev (På 7.6.2022 den 15.40):

ja, men i morgen etter 08.00 tar jeg en pause. Ser du etter ting for meg, Superkvinne? 

Ekspander  

Klart det! :engel:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Gjest Kvakkekyllingen
  TheHairyToothfairy skrev (På 7.6.2022 den 15.38):

Gjerne det, men jeg må være ærlig og si det slik det er; dette har nok hotellkokken laget. 
Men jeg er ikke så aller verst på kjøkkenet, om jeg får skryte litt. Hø Hø.

Ekspander  

Ååå. Flink kokk 😁 Det får du så absolutt! Du er nok bedre enn meg. Blir mye halvfabrikata her🤫

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  TheHairyToothfairy skrev (På 7.6.2022 den 15.38):

Gjerne det, men jeg må være ærlig og si det slik det er; dette har nok hotellkokken laget. 
Men jeg er ikke så aller verst på kjøkkenet, om jeg får skryte litt. Hø Hø.

Ekspander  

Hey hey!! 😃 hva er signature dish?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  Kvakkekyllingen skrev (På 7.6.2022 den 16.48):

Ååå. Flink kokk 😁 Det får du så absolutt! Du er nok bedre enn meg. Blir mye halvfabrikata her🤫

Ekspander  

halvfabrikata kan være fine grunnlag om du sper på med litt moro! :) 

  Frøkenfryden skrev (På 7.6.2022 den 16.51):

Hey hey!! 😃 hva er signature dish?

Ekspander  

jeg har egentlig ikke noen fast variant, men jeg bruker mye laks og for den saks skyld også scampi. så er jeg veldig glad i disse svenske fileene av svin, de kan jeg godt bake sammen med baconterninger, pasta og ost, paprika, sopp og løk  - gjerne sammen med squash. krydre dette med helt enkle greier bare for å få dundret på litt smakskickere, og bruk et par egg i det hele. 
enkelt, greit og flott å dra frem som restemat også. 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kvakkekyllingen
  TheHairyToothfairy skrev (På 7.6.2022 den 16.55):

halvfabrikata kan være fine grunnlag om du sper på med litt moro! :) 

jeg har egentlig ikke noen fast variant, men jeg bruker mye laks og for den saks skyld også scampi. så er jeg veldig glad i disse svenske fileene av svin, de kan jeg godt bake sammen med baconterninger, pasta og ost, paprika, sopp og løk  - gjerne sammen med squash. krydre dette med helt enkle greier bare for å få dundret på litt smakskickere, og bruk et par egg i det hele. 
enkelt, greit og flott å dra frem som restemat også. 

Ekspander  

Det er sant :) I dag ble det Risgrøt fra Fjordland 😁 Får bli noe spennende i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...