Gå til innhold

Fetaost


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker

De I lake er harde, små terninger som har lite med ekte fetaost å gjøre. Kjøp fersk gresk feta i blokk, den er kremet og myk med mer egensmak. Fetaost skal gjerne smuldres over salater eller andre retter og det får du ikke til med de gummibåtene på glass. 

Laken til de glassene er lettvint å bruke som vinaigrette, men det er jo også veldig lettvint å blande en vinaigrette selv. Det er et hav av kvalitetsforskjell mellom gresk feta i blokk og de danske (?) glassene. Jeg har ikke brukt de sistnevnte siden jeg var ung (og uvitende). 

Anonymkode: 62d49...41a

  • Liker 3
Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1575857-fetaost/#findComment-29707404
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg elsker FETA! Kun ekte Feta får hete så, så kjøp den som heter Feta. Definitivt godset! Jeg bruker litt i sauser, salat eller favoritten som at stoppe i kyllingfileter før jeg steker de. Bruker mest blokk men på glass er godt også. 

Anonymkode: fb383...7a5

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1575857-fetaost/#findComment-29707458
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

De I lake er harde, små terninger som har lite med ekte fetaost å gjøre. Kjøp fersk gresk feta i blokk, den er kremet og myk med mer egensmak. Fetaost skal gjerne smuldres over salater eller andre retter og det får du ikke til med de gummibåtene på glass. 

Laken til de glassene er lettvint å bruke som vinaigrette, men det er jo også veldig lettvint å blande en vinaigrette selv. Det er et hav av kvalitetsforskjell mellom gresk feta i blokk og de danske (?) glassene. Jeg har ikke brukt de sistnevnte siden jeg var ung (og uvitende). 

Anonymkode: 62d49...41a

Nei!!! De er digge da ! Vi har tydligvis helt forskjellig smak. Kan pelle fetaost fra glass og maule rett fra kjøleskapet. Men ts, bruker i salat, smuldrer og har i guacamole, smuldrer og har sammen med tyttebær på elg-burger og til viltkjøtt, finnebiff etc... snask! 

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1575857-fetaost/#findComment-29707461
Del på andre sider

Jeg kjøper fetaost i blokk.  Den varer lenge hvis du har den i en boks i kjøleskapet.  Kan også fryses.  

I tillegg til å ha i salater, bruker jeg den gjerne på varme smørbrød a la Bruschetta.  Prøv den enkleste: en brødskive som du stryker litt finhakket hvitløk på, så noen skiver tomat og til slutt smuldret fetaost.  Nam-nam! 

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1575857-fetaost/#findComment-29707470
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...