AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #1 Skrevet 17. april 2022 Vi er uti 30 årene. Når vi var små så fikk vi alltid smørbukk karamell fordi de var små, steinharde og vara hele kvelden, jeg husker spesielt godt nettopp det fordi jeg ville bare tygge de i stykker fordi smaken var så god. Til påske ville jeg gjenskape litt nostalgi og kjøpte en pakke smørbukk original karamell til oss, men hva faen er denne myke brune gørra?! Jeg mener den aldri så slik ut for sånn 25-30 år siden, og at de lanserte en myk variant også, men søsteren min mener det er jeg som er korket og at de alltid har vært så myke! Denne diskusjonen har vart siden vi smakte på de i går 😅 Er det flere som husker at de var små og lyse og HARDE? Eller innbiller jeg meg at det var to typer? Anonymkode: d2d16...3b0 4
AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #2 Skrevet 17. april 2022 Det stemmer at dem var ganske harde før ja! Måtte tygge lenge for at dem skulle bli myke😆 men husker ikke at dem var så mye lysere og mindre. Anonymkode: dc1e1...784 11
Gjest laPistola Skrevet 17. april 2022 #3 Skrevet 17. april 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Vi er uti 30 årene. Når vi var små så fikk vi alltid smørbukk karamell fordi de var små, steinharde og vara hele kvelden, jeg husker spesielt godt nettopp det fordi jeg ville bare tygge de i stykker fordi smaken var så god. Til påske ville jeg gjenskape litt nostalgi og kjøpte en pakke smørbukk original karamell til oss, men hva faen er denne myke brune gørra?! Jeg mener den aldri så slik ut for sånn 25-30 år siden, og at de lanserte en myk variant også, men søsteren min mener det er jeg som er korket og at de alltid har vært så myke! Denne diskusjonen har vart siden vi smakte på de i går 😅 Er det flere som husker at de var små og lyse og HARDE? Eller innbiller jeg meg at det var to typer? Anonymkode: d2d16...3b0 De var lyse, harde og firkantet. Nå finnes det vel mange varianter.
AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #4 Skrevet 17. april 2022 Jeg mener bestemt at Smørbukk alltid har vært ganske myke. Om de har vært harde tror jeg de rett og slett har blitt gamle. Hard, seig karamell er mer som Dumle, mens Smørbukk alltid har vært myk (sånn til sammenligning) Anonymkode: ac28e...e88 6 1
AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #5 Skrevet 17. april 2022 Var det denne du kjøpte? Denne mykere varianten med sjokoladetrekk ble visst lansert i 1991. Ellers kan fløtekaramellene du fikk som barn ha vært gamle og tørket ut og dermed blitt harde. Jeg husker også harde karameller, men jeg tror bare at de ikke var helt ferske.. Anonymkode: 0d644...eb8 4 1
AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #6 Skrevet 17. april 2022 Smørbukk var liten, lysegul og knallhard. Om du tygde for tidlig, så røk en melketann 🤣 Født i ‘83. Anonymkode: 81c61...d6a 29
AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #7 Skrevet 17. april 2022 Smørbukk har alltid vært fløtekarameller også, så de skal i prinsippet være myke. Anonymkode: ac28e...e88 2 1
AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #8 Skrevet 17. april 2022 Ts her, er denne posen jeg kjøpte, æsj nå driver søsteren min og ler seg ihjel om jeg har lykkelige barndomsminner av harsk karamell 🤣 Anonymkode: d2d16...3b0 4 1
MissPierce Skrevet 17. april 2022 #9 Skrevet 17. april 2022 https://www.nidar.no/brands/smorbukk/ Fra 1935 til 2011 var det den originale karamelloppskriftens om lå til grunn for produksjonen av Smørbukk. I 2011 ble fløtekaramellen fornyet, slik at smaksopplevelsen for deg som karamellelsker er enda bedre. Nå er karamellene mykere, og har enda mer smak av de gode råvarene! 14 4
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 17. april 2022 #10 Skrevet 17. april 2022 (endret) Det er vel denne du tenker på? Før var det kun denne typen, nå er det flere varianter. Og de var knallharde. Endret 17. april 2022 av AthenaRavenLuna
AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #11 Skrevet 17. april 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Smørbukk var liten, lysegul og knallhard. Om du tygde for tidlig, så røk en melketann 🤣 Født i ‘83. Anonymkode: 81c61...d6a Jaaa haha, mener det var sånn jeg og 🤣 Anonymkode: d2d16...3b0 4
AnonymBruker 42 Skrevet 17. april 2022 #13 Skrevet 17. april 2022 (endret) Firkanter som så og si alltid hadde mursteinkonsistens før den fikk litt suttevarme Endret 17. april 2022 av Beeblebrox 15
AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #14 Skrevet 17. april 2022 MissPierce skrev (4 minutter siden): https://www.nidar.no/brands/smorbukk/ Fra 1935 til 2011 var det den originale karamelloppskriftens om lå til grunn for produksjonen av Smørbukk. I 2011 ble fløtekaramellen fornyet, slik at smaksopplevelsen for deg som karamellelsker er enda bedre. Nå er karamellene mykere, og har enda mer smak av de gode råvarene! Urettferdig at de skriver ORIGINAL SIDEN 1935, BURDE vært ORIGINAL siden 2011 🤣 Anonymkode: d2d16...3b0 9 1
AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #15 Skrevet 17. april 2022 De var harde, mye bedre før! Anonymkode: 38be9...730 12
AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #17 Skrevet 17. april 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): De var harde, mye bedre før! Anonymkode: 38be9...730 Enig! Og jeg vant diskusjonen, noen ting VAR bedre før.😅 Anonymkode: d2d16...3b0 8
AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #18 Skrevet 17. april 2022 De var veldig harde før, slik at det var fare for at fyllinger røk. Jeg tror oppskriften er fornyet, men det kan jo også hende at vi sparte lengre på godteri før, slik at de ble ekstra harde før de ble spist opp. Anonymkode: 581a6...f7b 7
AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #19 Skrevet 17. april 2022 De fleste var harde, men som en følge av alder. Var de ferske nok, var de også vesentlig mykere - som man kan forvente av fløtekaramell. Tror mange slike har ligget vel lenge både i butikkhyller og i skapet hjemme, før de er blitt servert. Anonymkode: 91218...bff 3
AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #20 Skrevet 17. april 2022 De var knallharde! Jeg pleide å ta et par stykker i pose som jeg la i varmt vann for å få dem myke da jeg var liten. Anonymkode: 8a5a8...3d4 6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå