AnonymBruker Skrevet 16. april 2022 #1 Skrevet 16. april 2022 Stekte sjokoladefondant i går. Lagde for mange og de står i kjøleskapet nå, pakket inn i kjøkkenhåndkle. Hvordan varme de opp i dag, så de blir lune med fortsatt flytende sjokolade inni? Anonymkode: be2e0...b31
AnonymBruker Skrevet 17. april 2022 #3 Skrevet 17. april 2022 Det blir ikke flytende inni nei. Det blir en litt rar etterstekt greie når mannen har forsøkt en gang. Men om man varmer den lett kan det være det funker. Anonymkode: 04a86...063
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå