Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Kom igjen! Ikke la sjansen gå fra deg! 😋

Anonymkode: d911b...135

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker ca 300 gram mel til en liten pizzabunn, fordelt omtrent slik:
*150-200 gram fibramel
*25-50 gram fin sammalt hvete
*25-50 gram havremel
*25-50 gram hvetemel 
*1/2-1 ts salt
*1/4 pakke fersk gjær
*2 ss olje

Blander alt i bakebollen og elter sammen med maskin. Elter 5-10 minutter, forhever i et par timer siden jeg bruker lite gjær. Har på fyll og steker til den er ferdig, 17-20 mintter, avhengig av ovn.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...