AnonymBruker Skrevet 14. april 2022 #1 Skrevet 14. april 2022 Kom igjen! Ikke la sjansen gå fra deg! 😋 Anonymkode: d911b...135
Brunhilde Skrevet 15. april 2022 #2 Skrevet 15. april 2022 Jeg bruker ca 300 gram mel til en liten pizzabunn, fordelt omtrent slik: *150-200 gram fibramel *25-50 gram fin sammalt hvete *25-50 gram havremel *25-50 gram hvetemel *1/2-1 ts salt *1/4 pakke fersk gjær *2 ss olje Blander alt i bakebollen og elter sammen med maskin. Elter 5-10 minutter, forhever i et par timer siden jeg bruker lite gjær. Har på fyll og steker til den er ferdig, 17-20 mintter, avhengig av ovn.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå