AnonymBruker Skrevet 14. april 2022 #2 Skrevet 14. april 2022 Hvilken kvalitet serrano, sett mot hvilken type norsk spekeskinke, av hvilken kvalitet? Anonymkode: 9abc4...c17 5
AnonymBruker Skrevet 14. april 2022 #3 Skrevet 14. april 2022 det varierer avhengig av bl.a. modning, utskjæring , salt, type gris Anonymkode: 5ca77...898 2
Amossa Skrevet 14. april 2022 #5 Skrevet 14. april 2022 Jeg foretrekker norsk spekeskinke til rømme, tyttebær, multebær og geitost. Til tapasretter f.eks. med oliven og parmesan, liker jeg serrano- eller parmaskinke best.
Gjest Skrevet 14. april 2022 #6 Skrevet 14. april 2022 Stor forskjell på norske spekeskinker og noen av dem er veldig gode. Jeg har litt ulik bruk av serrano og norsk spekeskinke.
AnonymBruker Skrevet 15. april 2022 #7 Skrevet 15. april 2022 Serrano, helt klart. Norsk spekeskinke er helt for jævlig salt. Smaker høgg 🥴 Anonymkode: de8a1...e37 1
AnonymBruker Skrevet 16. april 2022 #8 Skrevet 16. april 2022 14 hours ago, AnonymBruker said: Serrano, helt klart. Norsk spekeskinke er helt for jævlig salt. Smaker høgg 🥴 Anonymkode: de8a1...e37 Hva er høgg? Anonymkode: 6ed53...0ce
AnonymBruker Skrevet 16. april 2022 #9 Skrevet 16. april 2022 Personlig synes jeg norsk spekeskinke er litt bedre enn parmaskinke som igjen er litt bedre enn serranoskinke. Anonymkode: 35f70...000
AnonymBruker Skrevet 16. april 2022 #10 Skrevet 16. april 2022 AnonymBruker skrev (5 timer siden): Hva er høgg? Anonymkode: 6ed53...0ce Det samme som at noe smaker hoggorm. Anonymkode: 44cee...05d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå