Gå til innhold

Serranoskinke vs norsk spekeskinke. Hva liker du best?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker

Hvilken kvalitet serrano, sett mot hvilken type norsk spekeskinke, av hvilken kvalitet? 

Anonymkode: 9abc4...c17

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

det varierer avhengig av bl.a. modning, utskjæring , salt, type gris

Anonymkode: 5ca77...898

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg foretrekker norsk spekeskinke til rømme, tyttebær, multebær og geitost.  Til tapasretter f.eks. med oliven og parmesan, liker jeg serrano- eller parmaskinke best.   

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stor forskjell på norske spekeskinker og noen av dem er veldig gode.

Jeg har litt ulik bruk av serrano og norsk spekeskinke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Serrano, helt klart. Norsk spekeskinke er helt for jævlig salt. Smaker høgg 🥴

Anonymkode: de8a1...e37

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
14 hours ago, AnonymBruker said:

Serrano, helt klart. Norsk spekeskinke er helt for jævlig salt. Smaker høgg 🥴

Anonymkode: de8a1...e37

Hva er høgg?

Anonymkode: 6ed53...0ce

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Personlig synes jeg norsk spekeskinke er litt bedre enn parmaskinke som igjen er litt bedre enn serranoskinke.

Anonymkode: 35f70...000

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (5 timer siden):

Hva er høgg?

Anonymkode: 6ed53...0ce

Det samme som at noe smaker hoggorm. 

Anonymkode: 44cee...05d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...