Gå til innhold

Hvor lenge bør champagne stå i romtemperatur før servering?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Skal servere fin champagne og ønsker mest riktig temperatur ved servering på påskeaften.

Den står nå i kjøleskap ca 4 grader og romtemperaturen i huset er nok da ca 21-22 grader jeg tenker den skal serveres på ca 7 grader. Vil det feks holde å ta ut champagnen ca en time før servering eller bør den stå kortere/lengre tid ute?

Anonymkode: d09c0...38c

Fortsetter under...

AnonymBruker

Takker for svar. Sant det at temperaturen stiger fort i glasset, har bare hørt at helt iskaldt vil gjøre at smaken ikke helt kommer frem, så ønsket optimal temperatur denne gang.

20 min før høres bra ut!

Ts

Anonymkode: d09c0...38c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...