Thomasine Skrevet 2. november 2005 #1 Skrevet 2. november 2005 Jeg har kjøpt meg 1 liter Skummet kulturmelk. Bruker den som dressing med salt og pepper over salaten jeg spiser til kvelds... Har også med hell brukt den i vaffelrøre. Nå trenger jeg tips til annet den kan brukes til... :klø:
-Fisken- Skrevet 2. november 2005 #2 Skrevet 2. november 2005 Kan drikkes som den er, evnt med litt sukker på. Fatbrød oppi kulturmelk er godt. Kulturmelk kan også brukes sammen med forskjellige kornblandinger og passer veldig bra sammen med kli. Kan og brukes i rundstykker, brød og kaker.
Arkana Skrevet 2. november 2005 #3 Skrevet 2. november 2005 I vafler og pannekaker, til gjærbakst og kaker, til røren til løkringer eller til surstek (marinerer steken i melken et par døgn).
Thomasine Skrevet 2. november 2005 Forfatter #4 Skrevet 2. november 2005 Hmmm... Skal jaggu prøve det i brødbakemaskinen min, jeg... Funker det i gjærbakst så funker det vel der... Takk for tipset.
magolia Skrevet 3. november 2005 #5 Skrevet 3. november 2005 Smoothie: http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=1540
Thomasine Skrevet 3. november 2005 Forfatter #6 Skrevet 3. november 2005 Smoothie: http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=1540 ←
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå