AnonymBruker Skrevet 5. april 2022 #1 Skrevet 5. april 2022 Jeg synes det er veldig godt med sylte-agurk på hamburger og roastbeef-sandwich, og rødbetskiver må jeg ha til spekesild, men hva annet passer sammen med? Kom med tips til meg 😊 Anonymkode: d645e...54b
Gjest kira87 Skrevet 5. april 2022 #2 Skrevet 5. april 2022 Syns syltet rødbeter er veldig godt sammen med pytt i panne og på leverpostei. Og ellers sammen med skinkepålegg og grov sennep. Spesielt sylte og bayonneskinke. Syltet agurk passer sammen med karbonadesmørbrød og roastbiff. Men er ikke så veldig glad i det. Liker best rødbeter.
AnonymBruker Skrevet 5. april 2022 #3 Skrevet 5. april 2022 I min familie spiser vi sylteagurk til lalle middager som er kjøtt pluss brun saus. Kjøttkaker, skinkestek og sånt. Da er det også tyttebærsyltetøy eller rørte tyttebær til. Ellers synes jeg sylteagurk er godt på burger, på roastbeef og andre forseggjorte "danske" smørbrød med kjøttpålegg inkludert ordentlig leverpostei eller paté. Det er også godt til pølser. Cornichons (en fransk variant) er godt til biff tartar. Syltet rødbet spiser jeg ikke, men det er jo vanlig på leverpostei. Anonymkode: 19add...6c8
AnonymBruker Skrevet 5. april 2022 #4 Skrevet 5. april 2022 Leverpostei, seff. Rødbeter er veldig god til chevre/chevre-salat. Cornichons kan jeg bare maule sammen med ost. Anonymkode: fb373...597
AnonymBruker Skrevet 5. april 2022 #5 Skrevet 5. april 2022 Vi bruker sylteagurk i potetsalat, på ostesmørbrød/i toast, til middager med brun saus, på burger, i lompe sammen med typ medisterkaker, på brødskive med leverpostei/hummus/gulost... Anonymkode: 98c2e...071
Forundret.. Skrevet 5. april 2022 #6 Skrevet 5. april 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg synes det er veldig godt med sylte-agurk på hamburger og roastbeef-sandwich, og rødbetskiver må jeg ha til spekesild, men hva annet passer sammen med? Kom med tips til meg 😊 Anonymkode: d645e...54b Rødbeter er godt til kjøttkaker istedet for tyttebærsyltetøy. Det passer sikkert til det meste som en bruker tyttebær til. Skive med leverpostei er også godt med rødbeter på. Roastbiff er kp godt med sylteagurk, men jeg kan tenke meg at rødbete passer til det også.
Amossa Skrevet 5. april 2022 #7 Skrevet 5. april 2022 Hos oss har vi alltid rødbeter og sylteagurk stående. I tillegg til det alle andre har nevnt i tråden, så bruker vi rødbeter som tilbehør til saltkjøtt og kålrabistappe. Og til sild og silderetter. Jeg bruker forresten laken fra sylteagurkglasset i sauser og gryteretter. Et tips!
AnonymBruker Skrevet 5. april 2022 #8 Skrevet 5. april 2022 sylteagurk passer til nesten alt som inneholder fett. syltet rødbeter er godt som tilbehør kylling (mørkt kjøtt), fisk med smørsaus og på knekkebrød med egg Anonymkode: e3813...41b
AnonymBruker Skrevet 6. april 2022 #9 Skrevet 6. april 2022 Hos oss er rødbeter et must til fiskeboller i hvit saus. Anonymkode: ec6e7...f4f
AnonymBruker Skrevet 6. april 2022 #10 Skrevet 6. april 2022 Jeg bruker det på brødskiver med leverpostei. Enten rødbeter i skiver, eller sure agurkskiver. Anonymkode: e79e0...dc6
AnonymBruker Skrevet 6. april 2022 #11 Skrevet 6. april 2022 Syns det er godt med sylteagurk til fiskekaker med stekt løk. Anonymkode: 21afc...097
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå