Gå til innhold

Oppbevare pizza i kjøleskap før steking?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Kan jeg lage pizzadeig nå, heve, kjevle ut og ha på fyll - for så å sette i kjøleskap frem til steking tidlig kveld? 🤔 eller vil det ødelegge deigen?

Anonymkode: ea80c...952

AnonymBruker
Skrevet

Ville kaldhevet den da i såfall. Bruke kald veske, kjevle den ut uten forheving, legge på fyll og så stå kaldt til i kveld.

Anonymkode: 791dd...240

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Ville kaldhevet den da i såfall. Bruke kald veske, kjevle den ut uten forheving, legge på fyll og så stå kaldt til i kveld.

Anonymkode: 791dd...240

Lurt! Det tenkte jeg ikke på at gikk an 😅

 

(lovt barna hjemmelaga pizza før jeg kom på at vi ikke er hjemme før alt for sent til gjærbakst 🙄)

Anonymkode: ea80c...952

Skrevet

Det er litt sent å svare, men det som er lurt om du velger å gjøre det på den måten er å forsteke bunnen litt (bare til den får bittelitt farge) så du stopper gjæringsprosessen. Så kegger du på alt fyllet og setter den i kjøleskapet.

Jeg lager ofte ofte opp pizza til å ha klar i fryseboksen sånn. Kjevler ut bunn, forsteker, har på fyll og fryser på brett. Så pakker jeg inn og legger i en liten bunke og har pizza til et par ganger som jeg ikke har tid eller lyst til å lage.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Brunhilde skrev (7 timer siden):

Det er litt sent å svare, men det som er lurt om du velger å gjøre det på den måten er å forsteke bunnen litt (bare til den får bittelitt farge) så du stopper gjæringsprosessen. Så kegger du på alt fyllet og setter den i kjøleskapet.

Jeg lager ofte ofte opp pizza til å ha klar i fryseboksen sånn. Kjevler ut bunn, forsteker, har på fyll og fryser på brett. Så pakker jeg inn og legger i en liten bunke og har pizza til et par ganger som jeg ikke har tid eller lyst til å lage.

Så lurt! 
Det funka helt fint sånn jeg gjorde også (fulgte tipset) - men skal teste det med å fryse på den måten en gang. Men da forhever du?

Anonymkode: ea80c...952

Skrevet
AnonymBruker skrev (52 minutter siden):

Så lurt! 
Det funka helt fint sånn jeg gjorde også (fulgte tipset) - men skal teste det med å fryse på den måten en gang. Men da forhever du?

Anonymkode: ea80c...952

Jeg forhever deigen før jeg trykker/drar den ut og har fyll på, men ikke etter. Da går den rett i stekeovnen. 😊 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...