Gå til innhold

Lettrømme når man skal lage sausen til hvit pizza


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Skal lage hvit pizza med spekeskinke til middag i dag. Og ser vi har kjøpt lettrømme i stedet for crème fraishe. Går det bra å bruke lettrømme i stedet for crème fraishe her.

Vi er på fjellet, så er ikke bare å kjøre en snartur i butikken her.

Anonymkode: 5ba29...731

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Vil jeg tro går helt fint 👍

Anonymkode: df332...77c

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Rømme klumper seg når det varmebehandles. Men når du ikke har andre muligheter så er det jo bare å kjøre på da :) 

Anonymkode: 578e3...c82

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Rømme klumper seg når det varmebehandles. Men når du ikke har andre muligheter så er det jo bare å kjøre på da :) 

Anonymkode: 578e3...c82

Tviler på rømmen klumper seg den korte tiden pizzaen stekes. Hadde det vært snakk om en gryterett eller lignende ville det nok vært bedre å velge noe annet 🤷‍♀️

Anonymkode: df332...77c

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...