AnonymBruker Skrevet 27. mars 2022 #1 Del Skrevet 27. mars 2022 Skal lage hvit pizza med spekeskinke til middag i dag. Og ser vi har kjøpt lettrømme i stedet for crème fraishe. Går det bra å bruke lettrømme i stedet for crème fraishe her. Vi er på fjellet, så er ikke bare å kjøre en snartur i butikken her. Anonymkode: 5ba29...731 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mars 2022 #2 Del Skrevet 27. mars 2022 Vil jeg tro går helt fint 👍 Anonymkode: df332...77c 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mars 2022 #3 Del Skrevet 27. mars 2022 Rømme klumper seg når det varmebehandles. Men når du ikke har andre muligheter så er det jo bare å kjøre på da Anonymkode: 578e3...c82 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mars 2022 #4 Del Skrevet 27. mars 2022 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Rømme klumper seg når det varmebehandles. Men når du ikke har andre muligheter så er det jo bare å kjøre på da Anonymkode: 578e3...c82 Tviler på rømmen klumper seg den korte tiden pizzaen stekes. Hadde det vært snakk om en gryterett eller lignende ville det nok vært bedre å velge noe annet 🤷♀️ Anonymkode: df332...77c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå