Gå til innhold
Problemer med registrering ved bruk av windows mail (hotmail, live, outlook) ×

"Hjemmelaget" sylteagurk


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg lurte på om det går an å kjøpe et glass sylteagurk, spise det opp men la væsken ligge igjen også ta agurk å legge oppi. Vil det sylte da?

Jeg har prøvd å lage hjemmelaget sylteagurk men synes ikke smaken er like god som det ene merket jeg kjøper på butikken..

Anonymkode: 9603c...7be

Skrevet

Hvilken type agurk har du brukt til å lage sylteagurk?

AnonymBruker
Skrevet
Anonym Bruker0 skrev (1 minutt siden):

Hvilken type agurk har du brukt til å lage sylteagurk?

Helt vanlig agurk 

Anonymkode: 24c65...e6b

AnonymBruker
Skrevet

Man trenger sylteagurk, det er en egen type agurk,  for å få et godt resultat. 

Anonymkode: 25e83...899

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Tviler den blir syltet da.  Når du lager sylteagurk, så skal agurkene  først ligge i saltlake  1 døgn, så skal du skylle av saltlake, koke opp lake tilsatt krydder, laken avkjøles før den heller over agurkene. Så skal det stå 1 døgn. Laken kokes opp igjen, og så helles over agurkene når den er kald. 
Om du legger agurk i laken, så blir det ikke syltet. 
Det er en litt omstendelig jobb, men godt om en bruker sylte agurk, ikke slangeagurk og følger oppskriften. Men det er ikke tid for sylte agurk nå, de kommer på høsten. 

Anonymkode: 2a0b4...bd0

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Det må være feil i oppskriften siden de skriver slangeagurk! På bildet er det sylteagurk i glasset.
Sylteagurk kommer til høsten.
I "gamle dager" lagde jeg alltid dette selv, men de senere årene er agurkene blitt så dyre at det ikke lenger lønner seg. 😐

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...