AnonymBruker Skrevet 25. mars 2022 #21 Del Skrevet 25. mars 2022 AnonymBruker skrev (19 minutter siden): Maxboller synes jeg er godt 🙂 Anonymkode: c1219...a46 Ingenting som slår fiskebollene fra Vesterålen 👌 Anonymkode: 4fce1...79f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Merlin Skrevet 25. mars 2022 #22 Del Skrevet 25. mars 2022 I nøden spiser fanden fluer. I campingvognen på tur finnes nød proviant som nytes i liten grad. Bog skinke som pålegg er ok. Joika kaker med gode poteter kan spises en gang i året. I Danmark får man kjøpt frikadeller som hermetikk som kan nytes en sjelden gang. Mørk lapskaus på boks går an, vet ikke om den er i handelen lenger. Maiskolber , mais og champinjong på boks er ok som tilbehør. I Tyskland kan man finne pølser som hermetikk og i glass som er greit nok. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2022 #23 Del Skrevet 25. mars 2022 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Trondheims kjøttboller, saus på jevning og krafta. Barndomsminne 😨 Anonymkode: c4884...31d Samme her! Men finnes ikke disse lenger? Finner ingen plass😕 Anonymkode: 463bb...69a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 25. mars 2022 #24 Del Skrevet 25. mars 2022 Joika - barndomsminner 🤩 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2022 #25 Del Skrevet 25. mars 2022 Leverpostei, makrell i tomat, sardiner, tunfisk, hermetisert frukt og grønnsaker, fiskeboller, tomatbønner, kikerter, linser. Lapskaus og sodd kan gå an en sjelden gang. Anonymkode: 0bab2...3e1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hollie Skrevet 25. mars 2022 #26 Del Skrevet 25. mars 2022 Tomatbønner, kidneybønner, sorte bønner, kikerter, mais. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ugresset Skrevet 26. mars 2022 #27 Del Skrevet 26. mars 2022 Elsker disse! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet 26. mars 2022 #28 Del Skrevet 26. mars 2022 Mye! Det særeste er kanskje jædersylte. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2022 #29 Del Skrevet 26. mars 2022 bogskinke, men må være den fra gilde😅 mye bedre enn vanlig skinke😇 Anonymkode: 5565e...ef3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2022 #30 Del Skrevet 26. mars 2022 13 hours ago, AnonymBruker said: Samme her! Men finnes ikke disse lenger? Finner ingen plass😕 Anonymkode: 463bb...69a Jeg trodde lenge også det, men har funnet dem på min lokale Kiwi i Stavanger 😄 Grisedyre da, 70 kroner boksen eller noe. Anonymkode: c4884...31d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2022 #31 Del Skrevet 26. mars 2022 Spaghetti a la capri. Overrasket over at ingen har skrevet det tidligere i tråden! Anonymkode: ff37c...aca 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2022 #32 Del Skrevet 26. mars 2022 Erter, kjøtt og flesk. Anonymkode: c7934...0ae 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2022 #33 Del Skrevet 26. mars 2022 Ting vi bruker ukentlig: Tomater, linser, bønner, kikerter, makrell, mais, sopp, agurk, kokosmelk .. Anonymkode: 51302...21d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 26. mars 2022 #34 Del Skrevet 26. mars 2022 Spaghetti a la capri og joikaboller (vet ikke hva de heter nå) går fint å spise av og til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Besserwisser Skrevet 15. april 2022 #35 Del Skrevet 15. april 2022 AnonymBruker skrev (På 26.3.2022 den 10.39): Spaghetti a la capri. Overrasket over at ingen har skrevet det tidligere i tråden! Anonymkode: ff37c...aca Haha, jeg satt akkurat å tenkte på det samme når jeg leste alle innleggene, helt til jeg kom til ditt! Den boksmaten er jo legendarisk. Du kjenner ingen forskjell på verken smak eller tekstur mellom spaghettien, sausen, kjøttbollene eller pølsebitene 😅 Når jeg var i isolasjon pga korona på 6.dagen "gav jeg opp livet" og bestemte meg for å forfalle. Jeg spiste kald spaghetti a la capri rett fra boksen 🙊 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. april 2022 #36 Del Skrevet 16. april 2022 Hvis vi snakker ferdigrett som bare kan ta ut av boksen og varmes: Andeconfit. https://maisonpuyvalin.com/fr/specialites-regionales/30-confit-de-canard-du-sud-ouest-godard.html Ellers bruker jeg både hermetiske tomater og hermetiske kikerter til mye, men da må de inngå som ingrediens i en rett. Anonymkode: 72335...97c 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. april 2022 #37 Del Skrevet 16. april 2022 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Hvis vi snakker ferdigrett som bare kan ta ut av boksen og varmes: Andeconfit. Det er nydelig Anonymkode: 15156...c4b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. april 2022 #38 Del Skrevet 16. april 2022 Mais, ananas, kidneybønner, kikerter, makrell i tomat og bønner i tomatsaus går det mye av her i huset. Av middag på hermetikk spiste jeg mye spaghetti ala Capri og maxboller da jeg var yngre. Anonymkode: fc0a6...1cc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. april 2022 #39 Del Skrevet 16. april 2022 På hytta bruker jeg Trondhjems kjøttboller i kraft, med ris. Koker kjøttbollene i krafta med oppskjerte gulrøtter, tilsetter frossen retter det siste halve minuttet. Koker ris ved siden av. Har boller kraft (med gulrøttene og erter) over risen. Muligens litt chilli flak, pepper og/eller salt på avh av lyst. Fantastisk greit og lettvindt de gagene jeg er på hytta alene og kommer inn fra skitur skrubbsulten. Anonymkode: 95050...6a5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. april 2022 #40 Del Skrevet 16. april 2022 Frossen retter = frossen erter Anonymkode: 95050...6a5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå