Gå til innhold

Hvilke hermetikkmat synes du faktisk er godt?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (19 minutter siden):

Maxboller synes jeg er godt 🙂 

Anonymkode: c1219...a46

Ingenting som slår fiskebollene fra Vesterålen 👌

Anonymkode: 4fce1...79f

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I nøden spiser fanden fluer.  I campingvognen på tur finnes nød proviant som nytes i liten grad.  Bog skinke som pålegg er ok.  Joika kaker med gode poteter kan spises en gang i året.  I Danmark får man kjøpt frikadeller som hermetikk som kan nytes en sjelden gang.  Mørk lapskaus på boks går an, vet ikke om den er i handelen lenger. Maiskolber , mais og champinjong på boks er ok som tilbehør.  I Tyskland kan man finne pølser som hermetikk og i glass som er greit nok. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (7 minutter siden):

Trondheims kjøttboller, saus på jevning og krafta. Barndomsminne 😨

Anonymkode: c4884...31d

Samme her! Men finnes ikke disse lenger? Finner ingen plass😕

Anonymkode: 463bb...69a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Leverpostei, makrell i tomat, sardiner, tunfisk, hermetisert frukt og grønnsaker, fiskeboller, tomatbønner, kikerter, linser. Lapskaus og sodd kan gå an en sjelden gang. 

Anonymkode: 0bab2...3e1

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

bogskinke, men må være den fra gilde😅 mye bedre enn vanlig skinke😇

Anonymkode: 5565e...ef3

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
13 hours ago, AnonymBruker said:

Samme her! Men finnes ikke disse lenger? Finner ingen plass😕

Anonymkode: 463bb...69a

Jeg trodde lenge også det, men har funnet dem på min lokale Kiwi i Stavanger 😄 Grisedyre da, 70 kroner boksen eller noe.

Anonymkode: c4884...31d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Spaghetti a la capri. Overrasket over at ingen har skrevet det tidligere i tråden!

Anonymkode: ff37c...aca

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ting vi bruker ukentlig: Tomater, linser, bønner, kikerter, makrell, mais, sopp, agurk, kokosmelk ..

Anonymkode: 51302...21d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Spaghetti a la capri og joikaboller (vet ikke hva de heter nå) går fint å spise av og til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
AnonymBruker skrev (På 26.3.2022 den 10.39):

Spaghetti a la capri. Overrasket over at ingen har skrevet det tidligere i tråden!

Anonymkode: ff37c...aca

Haha, jeg satt akkurat å tenkte på det samme når jeg leste alle innleggene, helt til jeg kom til ditt! Den boksmaten er jo legendarisk. Du kjenner ingen forskjell på verken smak eller tekstur mellom spaghettien, sausen, kjøttbollene eller pølsebitene 😅 Når jeg var i isolasjon pga korona på 6.dagen "gav jeg opp livet" og bestemte meg for å forfalle. Jeg spiste kald spaghetti a la capri rett fra boksen 🙊

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Hvis vi snakker ferdigrett som bare kan ta ut av boksen og varmes: Andeconfit.

https://maisonpuyvalin.com/fr/specialites-regionales/30-confit-de-canard-du-sud-ouest-godard.html

Ellers bruker jeg både hermetiske tomater og hermetiske kikerter til mye, men da må de inngå som ingrediens i en rett.

Anonymkode: 72335...97c

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Hvis vi snakker ferdigrett som bare kan ta ut av boksen og varmes: Andeconfit.

 

Det er nydelig :)

Anonymkode: 15156...c4b

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Mais, ananas, kidneybønner, kikerter, makrell i tomat og bønner i tomatsaus går det mye av her i huset. 

Av middag på hermetikk spiste jeg mye spaghetti ala Capri og maxboller da jeg var yngre. 

Anonymkode: fc0a6...1cc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

På hytta bruker jeg Trondhjems kjøttboller i kraft, med ris. Koker kjøttbollene i krafta med oppskjerte gulrøtter, tilsetter frossen retter det siste halve minuttet. Koker ris ved siden av. Har boller kraft (med gulrøttene og erter) over risen. Muligens litt chilli flak, pepper og/eller salt på avh av lyst.

Fantastisk greit og lettvindt de gagene jeg er på hytta alene og kommer inn fra skitur skrubbsulten. 

Anonymkode: 95050...6a5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...