AnonymBruker Skrevet 25. mars 2022 #1 Skrevet 25. mars 2022 bruker denne oppskriften: https://www.tine.no/oppskrifter/lunsj-og-smaretter/forretter-snacks-og-tapas/fylte-cannelloni Ser ikke noen plass i oppskriften at pastaen skal kokes før den skal stekes sammen med osten. Skal den ikke det da? Blir den myk av å bare stekes? Anonymkode: 9ee71...e31
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2022 #2 Skrevet 25. mars 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): bruker denne oppskriften: https://www.tine.no/oppskrifter/lunsj-og-smaretter/forretter-snacks-og-tapas/fylte-cannelloni Ser ikke noen plass i oppskriften at pastaen skal kokes før den skal stekes sammen med osten. Skal den ikke det da? Blir den myk av å bare stekes? Anonymkode: 9ee71...e31 Siden det står at den skal være i stekeovnen "til pastaen blir myk", mener de nok at rørene sakl være ukokte. Jeg ville uansett kokt dem litt (ca. 1/2 tid av det som står på pakken) på forhånd. Anonymkode: 978b4...13e 1
applestories Skrevet 26. mars 2022 #3 Skrevet 26. mars 2022 (endret) Lasagneplater blir myke etter 20-30 minutter, så rørene blir det sikkert også. Men det er når de har fyll over, lasagneplater uten fyll over blir bare harde.. Har prøvd å koke rør før fylling, men det ble med det ene forsøket. Umulig å holde dem åpne. Koker heller lasagneplater og ruller inn fyll. Blir en del tykkere, da. Endret 26. mars 2022 av applestories
AnonymBruker Skrevet 27. mars 2022 #4 Skrevet 27. mars 2022 Du velger rør som ikke trenger forkoking. Det fungerer litt som en lasagne, for du topper retten med tomatsaus og så osten, da vil rørene bli myke akkurat som lasagneplatene blir det. Anonymkode: 39fd9...8fb 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå