Gå til innhold

Spørsmål angående cannelloni


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

bruker denne oppskriften: https://www.tine.no/oppskrifter/lunsj-og-smaretter/forretter-snacks-og-tapas/fylte-cannelloni

Ser ikke noen plass i oppskriften at pastaen skal kokes før den skal stekes sammen med osten. Skal den ikke det da? Blir den myk av å bare stekes? 

Anonymkode: 9ee71...e31

Siden det står at den skal være i stekeovnen "til pastaen blir myk", mener de nok at rørene sakl være ukokte. Jeg ville uansett kokt dem litt (ca. 1/2 tid av det som står på pakken) på forhånd. 

Anonymkode: 978b4...13e

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Lasagneplater blir myke etter 20-30 minutter, så rørene blir det sikkert også. Men det er når de har fyll over, lasagneplater uten fyll over blir bare harde..

Har prøvd å koke rør før fylling, men det ble med det ene forsøket. Umulig å holde dem åpne. Koker heller lasagneplater og ruller inn fyll. Blir en del tykkere, da.

Endret av applestories
AnonymBruker
Skrevet

Du velger rør som ikke trenger forkoking. Det fungerer litt som en lasagne, for du topper retten med tomatsaus og så osten, da vil rørene bli myke akkurat som lasagneplatene blir det.

 

 

Anonymkode: 39fd9...8fb

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...