AnonymBruker Skrevet 23. mars 2022 #1 Del Skrevet 23. mars 2022 Sånn som man bruker til sushi.. Kjenner jo det er litt salt men har jo hørt at ingefær er kjempesunt. Hva mener folk her? Anonymkode: 1ff17...6e9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Curiousine Skrevet 23. mars 2022 #2 Del Skrevet 23. mars 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Sånn som man bruker til sushi.. Kjenner jo det er litt salt men har jo hørt at ingefær er kjempesunt. Hva mener folk her? Anonymkode: 1ff17...6e9 Ingefær er jo sunt, men når den er syltet er det vel en del sukker i også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2022 #3 Del Skrevet 23. mars 2022 Nja, de blir jo ofte syltet i en sukkerlake Anonymkode: 0e72b...a63 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2022 #4 Del Skrevet 23. mars 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Nja, de blir jo ofte syltet i en sukkerlake Anonymkode: 0e72b...a63 De skal vel egentlig være fermentert og da forsvinner sukkeret, men det lages sikkert raskere varianter som ikke er sunne. Anonymkode: d1665...d9c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2022 #5 Del Skrevet 23. mars 2022 Hvis det er det eneste du spiser så er det ikke sunt. Men om det inngår som tilbehør til annen mat så tilfører det kostholdet ditt noe sunt. Uansett så har det jo ganske fremtredende smak, så det el ikke noe man normalt sett orker å spise daglig. Anonymkode: bbe60...17f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2022 #6 Del Skrevet 23. mars 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): De skal vel egentlig være fermentert og da forsvinner sukkeret, men det lages sikkert raskere varianter som ikke er sunne. Anonymkode: d1665...d9c Sukkeret forsvinner ikke nei. Det er flere måter å fermentere på, men mange butikkvarianter av ingefær, rødbeter, og sylteagurk er syltet i en veldig sukkerholdig væske istedenfor å bruke store mengder eddik og salt. Man ser veldig godt forskjell på kaloriinnholdet (også smaker det veldig forskjellig) Anonymkode: 0e72b...a63 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå