Diamant20 Skrevet 21. mars 2022 #1 Skrevet 21. mars 2022 Hei! Jeg skal ha med kake til et selskap, glutenfri og må oppbevares i romtemperatur over tid. Langpanne for det blir en del folk, noen tips?
Ananas. Skrevet 21. mars 2022 #2 Skrevet 21. mars 2022 Jeg ville nok bakt en Sarah Bernhardt i langpanne, men det aller meste med mandelbunn/nøttebunn er jo glutenfritt. Suksesskrem til suksessterte er det også en del ulike oppskrifter på, noen av dem tåler romtemperatur bedre enn andre. Det kommer selvfølgelig litt an på hvor lenge det skal stå, da. Men en eller annen variant av mandelbunn er alltid godt, eller så kan glutenfri melblanding brukes til å lage de fleste kaker man er vant til. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå