AnonymBruker Skrevet 21. mars 2022 #1 Skrevet 21. mars 2022 Har skjønt det som at man ikke skal spise pålegg som har vært i åpnet pakke lenge. Hva definerer man som lenge? Jeg har bare spist pålegget samme dag som det er åpnet, men vi åpnet en pakke på lørdag, er den ok i dag, mandag? Før hylekoret begynner, jada, jeg er sikkert hysterisk, men la meg nå være det da. Anonymkode: 39cfb...15d
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2022 #2 Skrevet 21. mars 2022 Helt greit idag mandag. Og tirsdag kos deg og bruk sunn fornuft 😃 Anonymkode: e2b9b...f6d 1
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2022 #3 Skrevet 21. mars 2022 Gravid som ikke gravid har jeg alltid hatt en 3-dagers-regel på slikt. (Unntaket er spekeskinke som holder nesten evig, men det er jo uvesentlig i denne sammenheng.) Anonymkode: 37397...f4a 1
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2022 #4 Skrevet 21. mars 2022 2 minutter siden, AnonymBruker said: Gravid som ikke gravid har jeg alltid hatt en 3-dagers-regel på slikt. (Unntaket er spekeskinke som holder nesten evig, men det er jo uvesentlig i denne sammenheng.) Anonymkode: 37397...f4a Men spekeskinke skal du vel uansett ikke spise om gravid? Jeg har en 5 dagers regel. Litt hysterisk, men det var det som var rådene første gan jeg vat gravid, så følger det fortsatt Anonymkode: ae112...40f
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2022 #5 Skrevet 21. mars 2022 AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Gravid som ikke gravid har jeg alltid hatt en 3-dagers-regel på slikt. (Unntaket er spekeskinke som holder nesten evig, men det er jo uvesentlig i denne sammenheng.) Anonymkode: 37397...f4a 3 dager? For et unødvendig matsvinn. Tenker du ikke på miljøet i det hele tatt? Anonymkode: a4d45...ef8 5 3
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2022 #6 Skrevet 21. mars 2022 AnonymBruker skrev (26 minutter siden): 3 dager? For et unødvendig matsvinn. Tenker du ikke på miljøet i det hele tatt? Anonymkode: a4d45...ef8 Jeg og har ting åpent maks tre dager nå som jeg er gravid. Men hvis jeg åpner en pakke med noe kjøttpålegg, spiser jeg KUN det de tre dagene. Evt. fryser jeg ned med en gang jeg åpner dersom jeg ser at jeg ikke vil rekke det på tre dager. Så åpner jeg en ny pakke, og spiser kun av den. Så jeg kaster ikke noe mat! Anonymkode: f60b7...717
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2022 #7 Skrevet 21. mars 2022 3 dager synes jeg også høres greit ut, men jeg er også i overkant hysterisk når det gjelder sånt. Er det når jeg ikke er gravid også (og ja, jeg vet det er dumt). Anonymkode: d580f...140
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2022 #8 Skrevet 21. mars 2022 Takk for alle svar! Da hoppet jeg i det og tok kjøttpålegget til lunsj i dag. Det smakte! 😊 ts Anonymkode: 39cfb...15d
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2022 #9 Skrevet 21. mars 2022 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Men spekeskinke skal du vel uansett ikke spise om gravid? Anonymkode: ae112...40f Og derfor skrev jeg at det var uvesentlig i denne sammenhengen. AnonymBruker skrev (3 timer siden): 3 dager? For et unødvendig matsvinn. Tenker du ikke på miljøet i det hele tatt? Anonymkode: a4d45...ef8 Er det unødvendig matsvinn å spise ting opp kjapt? Når jeg åpner opp noe er det fordi jeg vet jeg kommer til å spise mer av dette de neste dagene. Anonymkode: 37397...f4a
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2022 #10 Skrevet 22. mars 2022 17 hours ago, AnonymBruker said: Og derfor skrev jeg at det var uvesentlig i denne sammenhengen. Anonymkode: 37397...f4a Jeg tolket holdbarhet som uvesentlig fordi den holdt lenge. Beklager at jeg misforsto deg Anonymkode: ae112...40f
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2022 #11 Skrevet 22. mars 2022 AnonymBruker skrev (På 21.3.2022 den 8.35): Har skjønt det som at man ikke skal spise pålegg som har vært i åpnet pakke lenge. Hva definerer man som lenge? Jeg har bare spist pålegget samme dag som det er åpnet, men vi åpnet en pakke på lørdag, er den ok i dag, mandag? Før hylekoret begynner, jada, jeg er sikkert hysterisk, men la meg nå være det da. Anonymkode: 39cfb...15d Fem dager. Anonymkode: c6a16...4fe
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2022 #12 Skrevet 22. mars 2022 Leste på siden til en av produsentene (husker ikke hvem) at de anbefalte innen fire dager hos gravide. Har spist det flere dager enn det frem til nå, men det var fordi jeg ikke visste om den anbefalingen tidligere. Anonymkode: a3e99...820
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2022 #13 Skrevet 22. mars 2022 har jobbet innen mat. der var alt kjøtt 4dager (mattilsynets pålegg), etter fire dager så er bakterier så høye at det kan være farlige stoffer. fisk var 2 dager. tell åpningsdag som første dag. følger disse rådene enda 😊 Anonymkode: 7688b...fb5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå