Gå til innhold

Kjøttdeig


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi har litt dårlig råd her og kjøper derfor masse importert kjøttdeig fra rema til 14 kr. Jeg er rimelig lei av kjøttdeig og pasta, lasagne, kjøttdeig med grønnsaker og ris eller nudler.

Trenger tips til hva man kan lage med kjøttdeig som er godt og billig!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva med karbonader, kjøttkake, hamburger, løvbiff.

Skrevet

Kjøttsuppe med hjlagete kjøttboller?

Skrevet

Taco!

Toast med kjøttdeig er også veldig godt.

Tyrkiske kjøttboller like så.

Skrevet

Cottage pie, kjøttpudding, brennende elskov, gryteretter, diverse paier, farsert purre/blomkål, fylte løk/paprika/tomater/auberginer/squash, gratenger ++

Skrevet

Hamburger, ulike kjøttboller, kjøttdeiggryter som chili con carne eller kjøttdeig-stroganoff.

Skrevet

Prøvde ut en kjøttdeig rett fra matprat.no engang som het Gryte med sopp og squash. Var ikke så verst faktisk og veldig lett!

Her er oppskriften:

http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=7445&mnu1=&mnu2=

Har også hatt problemer med å finne på nye enkle retter med kjøttdeig. Har den siste tiden også laget kjøttdeig pai med squash, champingonger og sjalottløk.

Skrevet

på matprat sine sider finner du masse tips

der har de en artikkel de kaller for trylledeigen eller noe

og der har du masse tips til hva du kan lage av kjøttdeig

  • 2 uker senere...
Skrevet (endret)

Dette er godt og billig: :hoppe:

Fylt løk m/kjøttdeig, Kryddersmør og Mozzarella

Brun kjøttdeig og tilsett hvitløk, tomatpuré og kryddersmør.

Skrell løken og del den i to. Ta ut det meste av innmaten slik at det blir igjen to lag med løk. Fyll på med kjøttdeigblandingen og strø på ost til slutt. Legg delene sammen til en hel løk igjen og pakk dem inn i aluminiumsfolie.

Stek løken på 200 ˚C i 10-15 minutter

Tilsett det krydderet du vil

4 porsjoner:

4 stk stor rødløk eller vanlig løk

250 g kjøttdeig

1 fedd hvitløk

50 g tomatpuré

3 ss Kryddersmør

100 g mozzarella

tilsett evt. oliven, urter eller annet du måtte ha for hånden

ken på 200 ˚C i 10-15 minutter.

Endret av Miloine
Skrevet

det var jo den som ble trukket tilbake fordi den inneholdt salmonella!! har du sjekket at din er i orden??

Gjest denne har jeg prøvd faktisk
Skrevet
Dette er godt og billig: :hoppe:

Fylt løk m/kjøttdeig, Kryddersmør og Mozzarella

Brun kjøttdeig og tilsett hvitløk, tomatpuré og kryddersmør.

Skrell løken og del den i to. Ta ut det meste av innmaten slik at det blir igjen to lag med løk. Fyll på med kjøttdeigblandingen og strø på ost til slutt. Legg delene sammen til en hel løk igjen og pakk dem inn i aluminiumsfolie.

Stek løken på 200 ˚C i 10-15 minutter

Tilsett det krydderet du vil

4 porsjoner:

4 stk stor rødløk eller vanlig løk

250 g kjøttdeig

1 fedd hvitløk

50 g tomatpuré

3 ss  Kryddersmør

100 g mozzarella

tilsett evt. oliven, urter eller annet du måtte ha for hånden

ken på 200 ˚C i 10-15 minutter.

Denne har jeg prøvd, og det var kjempegodt!

billig også og det er fint for en fattig studine :)

Gjest salmonella
Skrevet
det var jo den som ble trukket tilbake fordi den inneholdt salmonella!! har du sjekket at din er i orden??

mener du i den importerte kjøttdeigen fra Rema som trådstarter nevnte :icon_question:

Skrevet

åhh den siste hørtes god ut!

Angående kjøttdeigen, så er den vi kjøper importert fra afrika(nigeria tror jeg det var) , de som var trukket tilbake var fra polen!

Jeg har heldigvis ikke blitt syk:D

Skrevet
Hva er "brennende elskov", arkana...?  :sjenert:

Går ut i fra at det er samme saken som de selger på Sambo, der heter den brennende kjærlighet. Det er en ovnsrett ala lasagne et lag kjøttdeig med litt sterk saus og et lag makaroni oppå. Ost på toppen. Oppskriften kan jeg ikke.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...