AnonymBruker Skrevet 20. mars 2022 #1 Skrevet 20. mars 2022 Prisene i butikken går som alle vet, kun en vei. Hva av billig, sunn mat kjøper dere? Kanskje noen har noen lure tips! Vi har i tillegg ett barn med cøliaki så ikke alt som kan spises.. Anonymkode: 655cc...46f
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2022 #2 Skrevet 20. mars 2022 Kjøper store brett med egg rett fra bonde. Og fisk rett fra båt i store partier (sløyer selv). Andre tips er store sekker med linser og bønner fra eksotiske butikker. Handler etter sesong. Og generelt mye av norske rotgrønnsaker. Kjøper bulk når matvarer vi bruker mye av er på tilbud. Og utnytter 10%+30% på Æ. Følger med på gode tilbud på kjøtt hos Meny, kjøper hele stykker og deler opp, i stedet for å kjøpe de små pakkene. Lager grønnsakssuppe en gang i uka. Og gjerne en dag med linsegryte med rotgrønnsaker. Denne uka står også potetlasagne med grønne linser på menyen. Anonymkode: cf044...c68
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2022 #3 Skrevet 20. mars 2022 Tørkede belgfrukter, ris og pasta. Anonymkode: a989b...4cf
Lill3My Skrevet 20. mars 2022 #4 Skrevet 20. mars 2022 Egg fra bonde frukt,og,grønt i sesong, eller first price sine brød /rundstykker - bake selv og fryse ned. Er egentlig fort gjort, og enkelt å lage flere i samme sleng 1 kilo fryst kyllingbryst (xtra eller FirstPrice bønner og linser i tørrvekt poteter! Dato/tilbudsdisken pålegg; se etter tre for to på kjøttpålegg, makrell i tomat og sardiner (billigmerkene er like gode og sunne), oster på,tilbud (og skjær av og frys det du evt ikke rekker spise før den blir dårlig. Peanøttsmør og,syltetøy - varer lenge. fisk; sei fra ferskvaredisken er veldig billig for tiden. Der finner du ofte også fiskekaker til,10 kr stykke slik at du kan ha fisk og ungene fiskekaker. generlt; følg,med,på tilbud, og slå til når det er tilbud på noe du uansett bruker mye av, eller,på,ting med god holdbarhet (som hermetikk). 1
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2022 #5 Skrevet 20. mars 2022 Lill3My skrev (3 timer siden): pålegg; se etter tre for to på kjøttpålegg, makrell i tomat og sardiner (billigmerkene er like gode og sunne), oster på,tilbud (og skjær av og frys det du evt ikke rekker spise før den blir dårlig. Peanøttsmør og,syltetøy - varer lenge. Et tips jeg glemte; jeg kjøper aldri kjøttpålegg, selv tre for to har en helt horribel kilopris. Kjøper større stykker av kjøtt på tilbud. Kalkunfilet eller svin for noen få tiere. Steker, skiver opp, fryser. Syltetøy - matauk hver høst. Peanøttsmør - lager selv, kjøper større poser på eksotiske butikker. Anonymkode: cf044...c68
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå