Gå til innhold

Billig, sunn mat


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Prisene i butikken går som alle vet, kun en vei. 

Hva av billig, sunn mat kjøper dere? Kanskje noen har noen lure tips! 

Vi har i tillegg ett barn med cøliaki så ikke alt som kan spises.. 

Anonymkode: 655cc...46f

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Kjøper store brett med egg rett fra bonde. Og fisk rett fra båt i store partier (sløyer selv). 

Andre tips er store sekker med linser og bønner fra eksotiske butikker. 

Handler etter sesong. Og generelt mye av norske rotgrønnsaker.

Kjøper bulk når matvarer vi bruker mye av er på tilbud. Og utnytter 10%+30% på Æ. Følger med på gode tilbud på kjøtt hos Meny, kjøper hele stykker og deler opp, i stedet for å kjøpe de små pakkene. 

Lager grønnsakssuppe en gang i uka. Og gjerne en dag med linsegryte med rotgrønnsaker. Denne uka står også potetlasagne med grønne linser på menyen. 

Anonymkode: cf044...c68

AnonymBruker
Skrevet

Tørkede belgfrukter, ris og pasta. 

Anonymkode: a989b...4cf

Skrevet

Egg fra bonde

frukt,og,grønt i sesong, eller first price sine

brød /rundstykker  - bake selv og fryse ned. Er egentlig fort gjort, og enkelt å lage flere i samme sleng

1 kilo fryst kyllingbryst (xtra eller FirstPrice 

bønner og linser i tørrvekt

poteter!

Dato/tilbudsdisken

pålegg; se etter tre for to på kjøttpålegg, makrell i tomat og sardiner (billigmerkene er like gode og sunne), oster på,tilbud (og skjær av og frys det du evt ikke rekker spise før den blir dårlig. Peanøttsmør og,syltetøy - varer lenge.

fisk; sei fra ferskvaredisken er veldig billig for tiden. Der finner du ofte også fiskekaker til,10 kr stykke slik at du kan ha fisk og ungene fiskekaker. 
 

generlt; følg,med,på tilbud, og slå til når det er tilbud på noe du uansett bruker mye av, eller,på,ting med god holdbarhet (som hermetikk). 

 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Lill3My skrev (3 timer siden):

 

pålegg; se etter tre for to på kjøttpålegg, makrell i tomat og sardiner (billigmerkene er like gode og sunne), oster på,tilbud (og skjær av og frys det du evt ikke rekker spise før den blir dårlig. Peanøttsmør og,syltetøy - varer lenge.

 

 

Et tips jeg glemte;

jeg kjøper aldri kjøttpålegg, selv tre for to har en helt horribel kilopris. Kjøper større stykker av kjøtt på tilbud. Kalkunfilet eller svin for noen få tiere. Steker, skiver opp, fryser. 

Syltetøy - matauk hver høst. 

Peanøttsmør - lager selv, kjøper større poser på eksotiske butikker. 

Anonymkode: cf044...c68

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...