AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #1 Skrevet 19. mars 2022 Er eggeplomme i den.. og skal bare varmes til 40 grader.. er det trygt ? Anonymkode: a3c74...f20
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #2 Skrevet 19. mars 2022 Du kan spise rått egg Anonymkode: af0a9...349 3 2
norw Skrevet 19. mars 2022 #4 Skrevet 19. mars 2022 Det er vann i den, så kanskje best å styre unna om du er gravid 😆 4
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #5 Skrevet 19. mars 2022 Egg kan jo spises rå som gravid, så hva er problemet? Anonymkode: c7f64...1a3
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #6 Skrevet 19. mars 2022 Salmonella er ikke utbredt i norge så jeg ville sagt at det er greit 😊 Anonymkode: 3a422...2d5 3
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #7 Skrevet 19. mars 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Egg kan jo spises rå som gravid, så hva er problemet? Anonymkode: c7f64...1a3 Faktisk ikke. Jeg måtte steke steke steke gjennom heeeele graviditeten. Ble dritt lei. Anonymkode: eed46...ebf 1
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #8 Skrevet 19. mars 2022 Du kan spise sushi, salami og brie også. Anonymkode: 7aa82...570 1
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #9 Skrevet 19. mars 2022 2 minutter siden, AnonymBruker said: Faktisk ikke. Jeg måtte steke steke steke gjennom heeeele graviditeten. Ble dritt lei. Anonymkode: eed46...ebf Egg kan spises rått i Norge. Sjekk matportalen om du er i tvil. Anonymkode: af0a9...349 8 1
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #10 Skrevet 19. mars 2022 Jeg ville ikke spist noe ferdigprodukt som ikke er varmet opp til 75 grader. Skjønner ikke reaksjonene til resten av gjengen over her, men man glemmer fort når man er ferdig å være gravid. Anonymkode: 5b12e...e64 5
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #11 Skrevet 19. mars 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Egg kan spises rått i Norge. Sjekk matportalen om du er i tvil. Anonymkode: af0a9...349 Det er forskjell på å spise rått egg fra pakken, og å spise et ferdigprodukt som ikke har vært tilstrekkelig oppvarmet. Antar at du ikke ville knekt et rått egg og latt det stå i kjøleskapet noen dager før du spiste det. Det er heller ikke anbefalt. Anonymkode: 5b12e...e64 2 1
gjestvest Skrevet 19. mars 2022 #12 Skrevet 19. mars 2022 Plattformen heter Kvinneguiden. Dersom en gravid kvinne ikke kan henvende seg hit for å bli guidet, hva er da hensikten. Det man kan spare seg for er mobbingen. 8 2
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #13 Skrevet 19. mars 2022 Haha nå føler jeg meg drit dum😅 Står så mye forskjellig overalt. Rått egg som er norsk er ok.. ikke pasteurisert er ikke ok.. jeg vet ikke opphavet til disse eggene og står ingenting om pasteurisering.. mulig det er en helt vanlig ting å gjøre uten det står på.. er derfor jeg spør .. eneste jeg prøver er å beskytte barnet i magen fra råe matvarer som kan ha matbårne sykdommer😅 men skjønner det var jævlig teit å spørre.. sorry for sløsing av tiden deres😉 Anonymkode: a3c74...f20
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #14 Skrevet 19. mars 2022 4 minutter siden, AnonymBruker said: Jeg ville ikke spist noe ferdigprodukt som ikke er varmet opp til 75 grader. Skjønner ikke reaksjonene til resten av gjengen over her, men man glemmer fort når man er ferdig å være gravid. Anonymkode: 5b12e...e64 Jeg er gravid og ville spist den Anonymkode: af0a9...349 1
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #15 Skrevet 19. mars 2022 Altså, sausen har vært mye varmere enn 40 grader før den havnet i pakken. Det er ikke rått egg lenger. Anonymkode: 8a205...c65 6
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #16 Skrevet 19. mars 2022 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Altså, sausen har vært mye varmere enn 40 grader før den havnet i pakken. Det er ikke rått egg lenger. Anonymkode: 8a205...c65 Den skal kun varmes til 40 grader så eggene ikke skal bli eggerøre oppi der.. Anonymkode: a3c74...f20
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #17 Skrevet 19. mars 2022 AnonymBruker skrev (11 minutter siden): Faktisk ikke. Jeg måtte steke steke steke gjennom heeeele graviditeten. Ble dritt lei. Anonymkode: eed46...ebf Det var helt unødvendig hvis du bor i Norge. AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Du kan spise sushi, salami og brie også. Anonymkode: 7aa82...570 Nei, ikke salami og brie AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Egg kan spises rått i Norge. Sjekk matportalen om du er i tvil. Anonymkode: af0a9...349 Dette! AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Jeg ville ikke spist noe ferdigprodukt som ikke er varmet opp til 75 grader. Skjønner ikke reaksjonene til resten av gjengen over her, men man glemmer fort når man er ferdig å være gravid. Anonymkode: 5b12e...e64 Og hvorfor ikke? Det står ikke noe om det noen steder. Og jeg er gravid nå og har lest nøye på matportalen og helsenorge. AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Det er forskjell på å spise rått egg fra pakken, og å spise et ferdigprodukt som ikke har vært tilstrekkelig oppvarmet. Antar at du ikke ville knekt et rått egg og latt det stå i kjøleskapet noen dager før du spiste det. Det er heller ikke anbefalt. Anonymkode: 5b12e...e64 Den ferdigsuasen har jo vært kokt... AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Haha nå føler jeg meg drit dum😅 Står så mye forskjellig overalt. Rått egg som er norsk er ok.. ikke pasteurisert er ikke ok.. jeg vet ikke opphavet til disse eggene og står ingenting om pasteurisering.. mulig det er en helt vanlig ting å gjøre uten det står på.. er derfor jeg spør .. eneste jeg prøver er å beskytte barnet i magen fra råe matvarer som kan ha matbårne sykdommer😅 men skjønner det var jævlig teit å spørre.. sorry for sløsing av tiden deres😉 Anonymkode: a3c74...f20 Pasteutisering gjelder melk, ikke egg. Det er ikke vanlig å pasteurisere egg i vanlig mat. Rå, upasteurisert egg er helt i orden å spise som gravid i Norge. Du må slutte å lese så mange rare steder, les kun på matportalen og helsenorge. AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Altså, sausen har vært mye varmere enn 40 grader før den havnet i pakken. Det er ikke rått egg lenger. Anonymkode: 8a205...c65 Dette Anonymkode: c7f64...1a3 3
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #18 Skrevet 19. mars 2022 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Haha nå føler jeg meg drit dum😅 Står så mye forskjellig overalt. Rått egg som er norsk er ok.. ikke pasteurisert er ikke ok.. jeg vet ikke opphavet til disse eggene og står ingenting om pasteurisering.. mulig det er en helt vanlig ting å gjøre uten det står på.. er derfor jeg spør .. eneste jeg prøver er å beskytte barnet i magen fra råe matvarer som kan ha matbårne sykdommer😅 men skjønner det var jævlig teit å spørre.. sorry for sløsing av tiden deres😉 Anonymkode: a3c74...f20 Egg er ikke pasteurisert.... det er meieriprodukter som er det........ Anonymkode: 53834...fa8
Mezzosoprena Skrevet 19. mars 2022 #19 Skrevet 19. mars 2022 Jøss så glad for at jeg var gravid for 25 år siden, før man trodde at alt var farlig. 3
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2022 #20 Skrevet 19. mars 2022 AnonymBruker skrev (18 minutter siden): Faktisk ikke. Jeg måtte steke steke steke gjennom heeeele graviditeten. Ble dritt lei. Anonymkode: eed46...ebf I Norge kan du spise rått egg så jo. Forhold dere til offentliges retningslinjer. Anonymkode: 98872...81e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå