AnonymBruker Skrevet 18. mars 2022 #1 Skrevet 18. mars 2022 Jeg har en del bær hjemme og ønsker å lage desert til lørdag. Jeg liker konsistensen på pannacotta. Hvis jeg dropper sukker og bare ha i vanilje og gelatin vil dette bli godt eller skal jeg bare satse på tykk yogurt med bær ? Anonymkode: 352e8...21e
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2022 #2 Skrevet 18. mars 2022 Hva vil du egentlig lage? Bærgrøt/gele eller pannacotta med bærsaus? Anonymkode: f0b80...783
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2022 #3 Skrevet 18. mars 2022 pannacotta med bærsaus og ferske bær. Anonymkode: 352e8...21e
Brunhilde Skrevet 18. mars 2022 #4 Skrevet 18. mars 2022 Jeg, for min del, syns jo at halve poenget med pannacotta er den søte, fyldige pannacottaen med syrlig, litt skarp, bærsaus som kontrast. Men du kan jo prøve, det verste som skjer er at det ikke blir godt. 1
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2022 #5 Skrevet 20. mars 2022 høres ut som yoghurt med bær er et bedre valg ja. men det er jo en god del sukkker i bær allerede, så sukkerfri blir den ikke uansett Anonymkode: 97ab8...912
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå