AnonymBruker Skrevet 16. mars 2022 #1 Skrevet 16. mars 2022 Brød er blant de enkleste matvarene; mel, vann, gjær og litt salt. Allikevel har mange brødvarer en ingrediensliste lang som en liten novelle. Anonymkode: 61338...b7e
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2022 #2 Skrevet 16. mars 2022 Holdbarhet, farge, aroma osv. Anonymkode: fd8c4...72e 3 1
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2022 #3 Skrevet 16. mars 2022 Er det så ofte så mange ingredienser? Sjekket pariserbaguette fra Meny: Hvetemel, vann, gjær, salt, inaktivert gjær, hvetemaltmel, hvetegluten. Om man kun lager brød 1 gang så skjønner jeg at man kanskje ikke kjøper hvetegluten og hvetemaltmel. Men om man lager tusenvis av brød daglig så gir det mer mening å kjøpe inn ingrediensene for å få smaken og konsistensen man faktisk ønsker. Anonymkode: d62cb...957 1
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2022 #4 Skrevet 16. mars 2022 Holdbarhet og matsikkerhet. Anonymkode: 2ffbc...2d6 1
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2022 #5 Skrevet 16. mars 2022 Det aller aller meste brødet som selges i Norge har like kort holdbarhet som hjemmelaget brød. Det har vel alle som har kjøpt brød i butikken erfart? Anonymkode: c7e62...8d4
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2022 #6 Skrevet 16. mars 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Det aller aller meste brødet som selges i Norge har like kort holdbarhet som hjemmelaget brød. Det har vel alle som har kjøpt brød i butikken erfart? Anonymkode: c7e62...8d4 Unntaket er vel kun toast-loff og lignende? Det er brød som selges med lang holdbarhet. Kjøper man derimot ferskt brød i butikken så er holdbarheten den samme som hjemmelaget. Anonymkode: c7e62...8d4 1
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2022 #7 Skrevet 16. mars 2022 Fordi det ikke er lov å ha i flere ingredienser. Anonymkode: 5f1f0...7a5
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2022 #8 Skrevet 16. mars 2022 Det er for matsminke, holdbarhet, ‘smak’ (ekstra salt for ‘mere smak’) og billig ingredienser. Ekstra gluten for at det skal heves raskere. Anonymkode: 2925f...7d5 1
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2022 #9 Skrevet 17. mars 2022 AnonymBruker skrev (På 16.3.2022 den 13.54): Holdbarhet, farge, aroma osv. Anonymkode: fd8c4...72e AnonymBruker skrev (På 16.3.2022 den 14.07): Holdbarhet og matsikkerhet. Anonymkode: 2ffbc...2d6 AnonymBruker skrev (På 16.3.2022 den 16.36): Det er for matsminke, holdbarhet, ‘smak’ (ekstra salt for ‘mere smak’) og billig ingredienser. Ekstra gluten for at det skal heves raskere. Anonymkode: 2925f...7d5 Holdbarhet?!? Dere kjøper ikke brød så ofte, forstår jeg 😆 Det holder jo så vidt 1-2 dager. Anonymkode: 61338...b7e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå