Gjest Acer Skrevet 15. mars 2022 #1 Del Skrevet 15. mars 2022 100 år har gått sidan verden stod overfor en pandemie, og de fleste hadde nok sett for seg at dette var noe som hørt historien til. 70 år har gått sidan 2 verdenskrig, og de fleste hadde nok ikkje forestilt seg at også dette hørte historien til. På midten av 70 tallet, og 80 tallet var det boligkrakk i Norge, og namsmannen var redning til at mange ikkje måtte flytte fra hjemmene ? Konfliktrådet melder om en drastisk økning i konfliktsaker i forhold til eigedom- grensetvister, og som hører fortiden til. Mange familier har gått i oppløsning / splittet som følge av arveoppgjør, og konflikter seom hører fortiden til. Mange personer som begår, vold og kriminelle handlinger, og drap har ofte en bakenforliggende vanskeleg historie. Putin, og hans omgangskrets er blandt rikeste i verden, og penger er makt, og har utvilsamt endret Putins holdninger overfor den "vanlige russer", og resten av befolkningen. Mannen har fått "skylapper mellom øynene, og blitt en GAL MANN " Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2022 #2 Del Skrevet 21. mars 2022 Ok... Anonymkode: cca75...207 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2022 #3 Del Skrevet 21. mars 2022 Ja, dessverre så er det slik at historien "glemmes". Nå har f. eks. krigsgenerasjonen som opplevde andre verdenskrig stort sett falt fra, og det er relativt få gjenlevende igjen. Og med det mister man også den direkte koblingen til krigen. Hvis man ikke formidler det som har skjedd på en god måte, øker risikoen for at man gjentar de samme feilene igjen. Anonymkode: fabf8...5e8 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Acer Skrevet 25. mars 2022 #4 Del Skrevet 25. mars 2022 De fleste av den genrasjonen som opplevde både forrige pandemien, og 2 verdenskrig er nå borte.. Eg er født 1952,og opplevd igjennoppbyggingen, og sårene som 2 verdenskrig satte på folket. Norge hadde høy utenlandsgjeld på 50-60 talet, og flere både oppgangstider, og nedgangstider "før" oljealderen, og eit av europas fattigste land. Genrasjonen som idag styrer landet. har vokst opp på en medgangsbølge som har gjordt Norge til eit av verdens rikeste land, og det har endret på folk flest sine holdninger til det ugjennkjennelige. "DE GAMLE HADDE RETT" De som opplevde krigsårene ga etterhvert ofte utrykk for at det kanskje måtte en ny krig til for å endre på folk sine kravmentalitet, og forskrudde holdninger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. april 2022 #5 Del Skrevet 2. april 2022 Skybe skrev (På 25.3.2022 den 15.10): De fleste av den genrasjonen som opplevde både forrige pandemien, og 2 verdenskrig er nå borte.. Eg er født 1952,og opplevd igjennoppbyggingen, og sårene som 2 verdenskrig satte på folket. Norge hadde høy utenlandsgjeld på 50-60 talet, og flere både oppgangstider, og nedgangstider "før" oljealderen, og eit av europas fattigste land. Genrasjonen som idag styrer landet. har vokst opp på en medgangsbølge som har gjordt Norge til eit av verdens rikeste land, og det har endret på folk flest sine holdninger til det ugjennkjennelige. "DE GAMLE HADDE RETT" De som opplevde krigsårene ga etterhvert ofte utrykk for at det kanskje måtte en ny krig til for å endre på folk sine kravmentalitet, og forskrudde holdninger. Mange tror Norge var fattige før vi fant olje, men det er ikke helt riktig. – På slutten av 1960-tallet lå vi litt under gjennomsnittet i Europa. Anonymkode: 2bc38...2bd 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. april 2022 #6 Del Skrevet 3. april 2022 AnonymBruker skrev (11 timer siden): Mange tror Norge var fattige før vi fant olje, men det er ikke helt riktig. – På slutten av 1960-tallet lå vi litt under gjennomsnittet i Europa. Anonymkode: 2bc38...2bd Det meste av Europa (unntatt Sverige) hadde vert okkupert i 5 år under den 2 verdenskrig, og det hadde selvsagt satt sine spor. Den Norske utenlandsgjelda var stor heilt til Norge kom inntil i Oljealderen. Eg var selv født på begynnelsen av 1950 talet, og kjenner til historien, og sjølv om levestandarden 1950-1970 ikkje kan samanlignes med med etter oljealderen så var fattigdomsgrense eit ukjent begrep. Anonymkode: b240d...285 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. april 2022 #7 Del Skrevet 3. april 2022 Mye sant i denne... Anonymkode: 23fb7...247 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå