AnonymBruker Skrevet 15. mars 2022 #1 Skrevet 15. mars 2022 når dere skal lage noe ekstra godt, f.eks bruschetta eller club sandwich eller noe? Jeg går meg bort i alle brødtypene og har vel ikke funnet et godt et som jeg holder meg til fast, men jeg ønsker meg det. Anonymkode: 2a679...294
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2022 #2 Skrevet 15. mars 2022 Et grovt eller halvgrovt et fra bakeri, gjerne med mye frø/nøtter/korn oppå. Er så lei av matbutikkbrød at jeg sjeldent spiser opp hele (unntaket er noen av Meny sine), så jeg legger heller tjue ekstra kroner i et godt brød jeg spiser opp fremfor å kaste et halvt brød hver gang. Det er SÅ verdt de ekstra kronene. Favoritten er nok müslibrødet til Godt Brød, lunsjen går fra å være noe jeg må gjennom til noe jeg ser frem til. Anonymkode: 2b68f...31b
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 15. mars 2022 #3 Skrevet 15. mars 2022 Surdeig-brød med masse korn fra min lokale baker. Landbrød, speltbrød og dansk rugbrød fra Meny.
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2022 #4 Skrevet 15. mars 2022 Fullkorn polarbrød. Anonymkode: 5d431...83d
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2022 #5 Skrevet 15. mars 2022 Grovt surdeigsbrød fra Baker Brun. Anonymkode: 9f382...c70
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2022 #6 Skrevet 15. mars 2022 Surdeigsbrød og landbrød fra Åpent Bakeri, er de to brødtypene vi kjøper mest av. Anonymkode: 25997...d7f
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2022 #7 Skrevet 16. mars 2022 Liker godt Bakehusets Gulrotbrød, det er saftig og godt. Bare så synd at jeg ikke får tak i det nå etter jeg flyttet. Anonymkode: 52f23...a0b
Brunhilde Skrevet 19. mars 2022 #8 Skrevet 19. mars 2022 Til bruschetta liker jeg å bruke middelhavsbrød. Det passer til mye, selv om det er en fin brødtype og jeg bruker det også til skalldyr. Det er faktisk lenge siden jeg har kjøpt det nå, så jeg håper det fremdeles eksisterer.
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2022 #9 Skrevet 20. mars 2022 Jeg er veldig glad i brødmat og favorittbrødene mine kommer fra Meny. Det er grovt speltbrød fra Jacobs og fransk solsikkebrød. Innimellom kjøper jeg andre grovbrød bare for å få litt variasjon, evnt. knekkebrød som inneholder mye frø og kjerner. Anonymkode: bedbf...7a6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå