Gå til innhold

Hvorfor er knekkebrød (av rug) kjempegodt, mens rugbrød smaker RÆV?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Lages det ikke av stort sett de samme ingrediensene?!?

Er det gjæren som gjør det?

Anonymkode: 76d55...528

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Har ikke smakt ræv så det kan jeg ikke svare på

Anonymkode: e8c79...a40

  • Liker 2
Skrevet

Jeg syns ikke rugbrød smaker ræv.  Eller det vet jeg jo ikke siden jeg ikke har smak ræv, men jeg syns rugbrød er godt.

AnonymBruker
Skrevet

Hva slags rugbrød er det egentlig du spiser? Og om det er samme ingredienser eller ikke kan du jo enkelt sjekke? Det er forresten gjær i mer eller mindre alt knekkebrød av rug. 

Anonymkode: 6dc54...d57

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Knekkebrød føles kanskje mer delikate på grunn av den harde, faste konsistensen? Sliter med å spise brødmat selv, spesielt grov, har aldri vært glad i det, men knekkebrød glir lett ned.

Anonymkode: 668e6...08e

AnonymBruker
Skrevet

Rugbrød er da godt det! Nå synes jeg forsåvidt ræv kan være godt også, men på en helt annen måte.

Anonymkode: 6e444...4d1

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Rug får en helt annen smak når det "tørrstekes" (som i knekkebrød). Jeg aner ikke hvorfor, antar at det bare er sånn, og at du må velge enten knekkebrød eller ræv også framover.

Anonymkode: 2cacf...61c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...