AnonymBruker Skrevet 14. mars 2022 #1 Skrevet 14. mars 2022 Lages det ikke av stort sett de samme ingrediensene?!? Er det gjæren som gjør det? Anonymkode: 76d55...528
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2022 #2 Skrevet 15. mars 2022 Har ikke smakt ræv så det kan jeg ikke svare på Anonymkode: e8c79...a40 2
Gjest Skrevet 15. mars 2022 #3 Skrevet 15. mars 2022 Jeg syns ikke rugbrød smaker ræv. Eller det vet jeg jo ikke siden jeg ikke har smak ræv, men jeg syns rugbrød er godt.
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2022 #4 Skrevet 15. mars 2022 Hva slags rugbrød er det egentlig du spiser? Og om det er samme ingredienser eller ikke kan du jo enkelt sjekke? Det er forresten gjær i mer eller mindre alt knekkebrød av rug. Anonymkode: 6dc54...d57 1
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2022 #5 Skrevet 15. mars 2022 Knekkebrød føles kanskje mer delikate på grunn av den harde, faste konsistensen? Sliter med å spise brødmat selv, spesielt grov, har aldri vært glad i det, men knekkebrød glir lett ned. Anonymkode: 668e6...08e
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2022 #6 Skrevet 15. mars 2022 Rugbrød er da godt det! Nå synes jeg forsåvidt ræv kan være godt også, men på en helt annen måte. Anonymkode: 6e444...4d1 1
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2022 #7 Skrevet 15. mars 2022 Rug får en helt annen smak når det "tørrstekes" (som i knekkebrød). Jeg aner ikke hvorfor, antar at det bare er sånn, og at du må velge enten knekkebrød eller ræv også framover. Anonymkode: 2cacf...61c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå