AnonymBruker Skrevet 12. mars 2022 #1 Skrevet 12. mars 2022 Jeg lagde en stor pastarett i går innholder melk fløte cherry tomater løk og litt kyllingfilet fra Onsdagens middag , Det ble en del igjen Kan den serveres imorgen ( søndag) hvor jeg gratinerer den med ost og paprika før jeg har den i ovnen ? Og serverer med brød? Anonymkode: f8b38...705
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2022 #2 Skrevet 12. mars 2022 Pasta bør ikke gjenoppvarmes, iflg det jeg har lest. Ikke ris heller. Men dette gjelder ris/pasta som har stått på benken. Men den kyllingen du nevner fra onsdag, vil være fire dager gammel på søndag... jeg hadde ikke spist den da. Anonymkode: 3781d...78d 3
skruf Skrevet 12. mars 2022 #4 Skrevet 12. mars 2022 Pastaretten er helt grei å varme opp igjen på søndag så sant den raskt ble satt i kjøleskap etter middag i går. Kyllingen fra onsdag hadde jeg droppet å spise 4 dager etter. Vi har endel restemiddag og dag 1 og dag 2 er helt ok å spise det på. Men viktig at maten har blitt raskt avkjølt og kommet i kjøleskap. Lar aldri middagen stå i gryta på benken i mange timer men tar den over i oppbevaringsboks med lokk og setter den i kjøleskapet 2
NiceOrNothing Skrevet 12. mars 2022 #5 Skrevet 12. mars 2022 AnonymBruker skrev (50 minutter siden): Jeg lagde en stor pastarett i går innholder melk fløte cherry tomater løk og litt kyllingfilet fra Onsdagens middag , Det ble en del igjen Kan den serveres imorgen ( søndag) hvor jeg gratinerer den med ost og paprika før jeg har den i ovnen ? Og serverer med brød? Anonymkode: f8b38...705 Hadde ikke turd tredjerangs oppvarming m kylling nei . 1
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2022 #6 Skrevet 12. mars 2022 Nei, det hadde jeg ikke servert. Noe av det blir varmet opp igjen for 3. gang. Det er en gang for mye. Anonymkode: 6826e...3e3
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2022 #7 Skrevet 12. mars 2022 Ja, det kan du. Jobber på kjøkken og vi gjør dette hele tiden. Anonymkode: e1750...174 1
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2022 #9 Skrevet 12. mars 2022 Spis i vei om du ønsker å bi matforgifta...stor sjangs for det Anonymkode: 5ed1c...703
Tessa12 Skrevet 12. mars 2022 #10 Skrevet 12. mars 2022 Ikke med kylling fra så mange dager tilbake, jeg hadde ikke turt å spise det.
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2022 #11 Skrevet 12. mars 2022 Pga av kyllingen: NEI Anonymkode: d2fba...e11 2
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2022 #12 Skrevet 12. mars 2022 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Pga av kyllingen: NEI Anonymkode: d2fba...e11 Dette. Anonymkode: ab7b1...417
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2022 #13 Skrevet 12. mars 2022 Tessa12 skrev (34 minutter siden): Ikke med kylling fra så mange dager tilbake, jeg hadde ikke turt å spise det. Kylling blir ikke dårlig så fort nødvendigvis. Man kan lukte på den og smake. Det har ikke gått en uke en gang. Anonymkode: e1750...174 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå