Gå til innhold

Pastarett fra fredag serveres på søndag


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg lagde en stor pastarett i går 

innholder melk fløte cherry tomater løk og litt kyllingfilet fra Onsdagens middag , 

Det ble en del igjen 

 Kan den serveres imorgen ( søndag) hvor jeg gratinerer den med ost og paprika før jeg har den i ovnen ? Og serverer med brød? 
 
 

Anonymkode: f8b38...705

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Pasta bør ikke gjenoppvarmes, iflg det jeg har lest. Ikke ris heller. Men dette gjelder ris/pasta som har stått på benken.

Men den kyllingen du nevner fra onsdag, vil være fire dager gammel på søndag... jeg hadde ikke spist den da.

Anonymkode: 3781d...78d

  • Liker 3
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Se, lukt og smak.

Skrevet

Pastaretten er helt grei å varme opp igjen på søndag  så sant den raskt ble satt i kjøleskap etter middag i går. Kyllingen fra onsdag hadde jeg droppet å spise 4 dager etter. 

Vi har endel restemiddag og dag 1 og dag 2 er helt ok å spise det på. Men viktig at maten har blitt raskt avkjølt og kommet i kjøleskap. Lar aldri middagen stå i gryta på benken i mange timer men tar den over i oppbevaringsboks med lokk og setter den i kjøleskapet

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (50 minutter siden):

Jeg lagde en stor pastarett i går 

innholder melk fløte cherry tomater løk og litt kyllingfilet fra Onsdagens middag , 

Det ble en del igjen 

 Kan den serveres imorgen ( søndag) hvor jeg gratinerer den med ost og paprika før jeg har den i ovnen ? Og serverer med brød? 
 
 

Anonymkode: f8b38...705

Hadde ikke turd tredjerangs oppvarming m kylling nei . 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Nei, det hadde jeg ikke servert. Noe av det blir varmet opp igjen for 3. gang. Det er en gang for mye.

Anonymkode: 6826e...3e3

AnonymBruker
Skrevet

Ja, det kan du. Jobber på kjøkken og vi gjør dette hele tiden.

Anonymkode: e1750...174

  • Liker 1
Skrevet

Ja, jeg hadde gjort det. 

AnonymBruker
Skrevet

Spis i vei om du ønsker å bi matforgifta...stor sjangs for det

Anonymkode: 5ed1c...703

Skrevet

Ikke med kylling fra så mange dager tilbake, jeg hadde ikke turt å spise det.

AnonymBruker
Skrevet

Pga av kyllingen: NEI

Anonymkode: d2fba...e11

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Pga av kyllingen: NEI

Anonymkode: d2fba...e11

Dette.

Anonymkode: ab7b1...417

AnonymBruker
Skrevet
Tessa12 skrev (34 minutter siden):

Ikke med kylling fra så mange dager tilbake, jeg hadde ikke turt å spise det.

Kylling blir ikke dårlig så fort nødvendigvis. Man kan lukte på den og smake. Det har ikke gått en uke en gang.

Anonymkode: e1750...174

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...