Gå til innhold

Har vi « self rising flour» i Norge?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er dette? 
Hvetemel med tilsatt gjær? 
Har vi noen erstatning for dette type melet? 

Skrevet

Butikker av typen internasjonal mat har kanskje? 

AnonymBruker
Skrevet

Det er vanlig mel tilsatt bakepulver og salt. 

Anonymkode: e7dbd...d76

AnonymBruker
Skrevet

Det er mel iblandet bakepulver og/eller natron. Fins ikke i Norge så vidt jeg vet.

Anonymkode: 51702...548

AnonymBruker
Skrevet

Nei, vi er i stand til å blande hvetemel og bakepulver selv her i Norge. 

Anonymkode: 54e69...581

  • Liker 3
  • Nyttig 3
AnonymBruker
Skrevet

Jeg har funnet det på Iceland og enkelte innvandrerbutikker ihvertfall.

Anonymkode: 72f3e...71c

AnonymBruker
Skrevet

Mix in 1 ts bakepulver per 50 g mel. ;) 

Anonymkode: a5cf3...036

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...