Gå til innhold

Har vi « self rising flour» i Norge?


Hurrahei

Anbefalte innlegg

Hva er dette? 
Hvetemel med tilsatt gjær? 
Har vi noen erstatning for dette type melet? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Det er vanlig mel tilsatt bakepulver og salt. 

Anonymkode: e7dbd...d76

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Det er mel iblandet bakepulver og/eller natron. Fins ikke i Norge så vidt jeg vet.

Anonymkode: 51702...548

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Nei, vi er i stand til å blande hvetemel og bakepulver selv her i Norge. 

Anonymkode: 54e69...581

  • Liker 3
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg har funnet det på Iceland og enkelte innvandrerbutikker ihvertfall.

Anonymkode: 72f3e...71c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Mix in 1 ts bakepulver per 50 g mel. ;) 

Anonymkode: a5cf3...036

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...