Gå til innhold

Pavlova med eggekrem, holdbarhet?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Skal lage pavlova med eggekrem til lørdag. Kunne egentlig ha tenkt meg å lage marengsbunnen allerede idag men er litt usikker på holdbarheten på eggeplommene som blir til overs er? Skal bruke eggeplommene til eggekrem men kan eggekremen stå ett par dager i kjøleskapet?

Anonymkode: be612...b6c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg søkte, og da kom det opp at eggekrem er holdbar 3-5 dager i kjøleskapet. Jeg har ikke prøvd mer enn en dag, men det er mer tilfeldig. Hadde ikke vært redd for å lage den i dag hvis den skal brukes lørdag.

Det er lurt å legge plastfolie helt ned på overflaten før du setter kremen i kjøleskapet, så unngår du snerk på toppen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ja, den holder seg helt fint i et par dager i kjøleskap

Anonymkode: 9e315...143

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
Brunhilde skrev (8 timer siden):

Jeg søkte, og da kom det opp at eggekrem er holdbar 3-5 dager i kjøleskapet. Jeg har ikke prøvd mer enn en dag, men det er mer tilfeldig. Hadde ikke vært redd for å lage den i dag hvis den skal brukes lørdag.

Det er lurt å legge plastfolie helt ned på overflaten før du setter kremen i kjøleskapet, så unngår du snerk på toppen.

Takk for tips 😊🙏

Anonymkode: be612...b6c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...