Gå til innhold

Fersk Ingefær rot. Hvordan og hva bruker du den til?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tips? 

Skal jo være så sundt. 

Men hvordan få den i seg? Kjøpte en stump i dag. 

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skjærer opp noen skiver og putter i teen min. Og skjærer opp biter å steker i panna sammen med andre grønnsaker, som løk, paprika..

Anonymkode: e14a7...ab4

AnonymBruker
Skrevet

Du kan koke te på den, og du kan bruke den i mat? Wok og asiatiske retter, evt asiatiske supper?

Anonymkode: b9ab0...51c

AnonymBruker
Skrevet

Gir kjempegod smak på mange retter. Brukes mye i asiatiske retter. 

Anonymkode: f6dd8...855

Skrevet

Brukes f.eks når jeg lager chana masala 

AnonymBruker
Skrevet

Brukes den indiske retter, diverse gryteretter ol. Eller lag te av den.

Anonymkode: b1141...dca

Skrevet

Jeg skreller litt med baksiden av en skje og så river jeg det jeg trenger til maten på en hvitløksrasp. Resten av rota legger jeg i fryseboksen i en liten boks, så henter jeg den hver gang jeg trenger. Jeg syns den tørker fort i kjøleskapet.

Jeg bruker ingefær til kyllingsuppe, indisk mat og til wok. 

AnonymBruker
Skrevet

Oralsex! Tygg på en bit ingefær før du suger eller slikker, det gir en deilig brennende følelse.

Og hvis man er skikkelig kinky,  figging.

Anonymkode: 834f3...b31

  • Liker 2
Skrevet (endret)

Syns det er supergodt i hjemmelaget gulrotsuppe, med chili og hvitløk også, har litt fløte i så føles ikke sterk likevel🥰

Endret av Frøkenfryden
Skrevet (endret)

Jeg bruker det i smoothie. Det smaker veldig godt i kombinasjon med bringebær, ikke like godt sammen med blåbær.

Vi har også prøvd å lage kandisert ingefær, men det ble litt for kraftig kost for min smak.

Endret av 17.11
AnonymBruker
Skrevet
Teardrop skrev (5 timer siden):

Tips? 

Skal jo være så sundt. 

Men hvordan få den i seg? Kjøpte en stump i dag. 

Du kan knaske på en bit, bra mot forkjølelse og immunforsvaret (smaker jævlig da synes jeg)

Du kan ha noen bittesmå biter i te

Oppi woken, oppi suppa

Ta smoothie blenderen. Vann, ingefær, sitron saft. Super bra helse drikk

Anonymkode: 1e998...f73

AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker den i kjøttdeigwok. Steker ingefær, chili og hvitløk sammen med kjøttdeig og grønnsaker. Har oppi strimlet kinakål og nudler, og en eller annen woksaus. Rasper den slik som Brunhilde skriver, og tar til meg tipset om å oppbevare den i fryseren.

Anonymkode: f142f...2dc

Skrevet
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Jeg bruker den i kjøttdeigwok. Steker ingefær, chili og hvitløk sammen med kjøttdeig og grønnsaker. Har oppi strimlet kinakål og nudler, og en eller annen woksaus. Rasper den slik som Brunhilde skriver, og tar til meg tipset om å oppbevare den i fryseren.

Anonymkode: f142f...2dc

Det er genialt i fryser. Har også ferdighakka chili i fryser. Så man kan spice opp mat på to sekunder😀

AnonymBruker
Skrevet

Lag gulrot og ingefærsuppe 😍

Anonymkode: 68a32...7dd

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...