Teardrop Skrevet 10. mars 2022 #1 Skrevet 10. mars 2022 Tips? Skal jo være så sundt. Men hvordan få den i seg? Kjøpte en stump i dag.
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2022 #2 Skrevet 10. mars 2022 Jeg skjærer opp noen skiver og putter i teen min. Og skjærer opp biter å steker i panna sammen med andre grønnsaker, som løk, paprika.. Anonymkode: e14a7...ab4
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2022 #3 Skrevet 10. mars 2022 Du kan koke te på den, og du kan bruke den i mat? Wok og asiatiske retter, evt asiatiske supper? Anonymkode: b9ab0...51c
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2022 #4 Skrevet 10. mars 2022 Gir kjempegod smak på mange retter. Brukes mye i asiatiske retter. Anonymkode: f6dd8...855
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2022 #6 Skrevet 10. mars 2022 Brukes den indiske retter, diverse gryteretter ol. Eller lag te av den. Anonymkode: b1141...dca
Brunhilde Skrevet 10. mars 2022 #7 Skrevet 10. mars 2022 Jeg skreller litt med baksiden av en skje og så river jeg det jeg trenger til maten på en hvitløksrasp. Resten av rota legger jeg i fryseboksen i en liten boks, så henter jeg den hver gang jeg trenger. Jeg syns den tørker fort i kjøleskapet. Jeg bruker ingefær til kyllingsuppe, indisk mat og til wok.
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2022 #8 Skrevet 10. mars 2022 Oralsex! Tygg på en bit ingefær før du suger eller slikker, det gir en deilig brennende følelse. Og hvis man er skikkelig kinky, figging. Anonymkode: 834f3...b31 2
Frøkenfryden Skrevet 10. mars 2022 #9 Skrevet 10. mars 2022 (endret) Syns det er supergodt i hjemmelaget gulrotsuppe, med chili og hvitløk også, har litt fløte i så føles ikke sterk likevel🥰 Endret 10. mars 2022 av Frøkenfryden
17.11 Skrevet 10. mars 2022 #10 Skrevet 10. mars 2022 (endret) Jeg bruker det i smoothie. Det smaker veldig godt i kombinasjon med bringebær, ikke like godt sammen med blåbær. Vi har også prøvd å lage kandisert ingefær, men det ble litt for kraftig kost for min smak. Endret 10. mars 2022 av 17.11
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2022 #11 Skrevet 10. mars 2022 Teardrop skrev (5 timer siden): Tips? Skal jo være så sundt. Men hvordan få den i seg? Kjøpte en stump i dag. Du kan knaske på en bit, bra mot forkjølelse og immunforsvaret (smaker jævlig da synes jeg) Du kan ha noen bittesmå biter i te Oppi woken, oppi suppa Ta smoothie blenderen. Vann, ingefær, sitron saft. Super bra helse drikk Anonymkode: 1e998...f73
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2022 #12 Skrevet 10. mars 2022 Jeg bruker den i kjøttdeigwok. Steker ingefær, chili og hvitløk sammen med kjøttdeig og grønnsaker. Har oppi strimlet kinakål og nudler, og en eller annen woksaus. Rasper den slik som Brunhilde skriver, og tar til meg tipset om å oppbevare den i fryseren. Anonymkode: f142f...2dc
Frøkenfryden Skrevet 10. mars 2022 #13 Skrevet 10. mars 2022 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Jeg bruker den i kjøttdeigwok. Steker ingefær, chili og hvitløk sammen med kjøttdeig og grønnsaker. Har oppi strimlet kinakål og nudler, og en eller annen woksaus. Rasper den slik som Brunhilde skriver, og tar til meg tipset om å oppbevare den i fryseren. Anonymkode: f142f...2dc Det er genialt i fryser. Har også ferdighakka chili i fryser. Så man kan spice opp mat på to sekunder😀
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2022 #14 Skrevet 10. mars 2022 Lag gulrot og ingefærsuppe 😍 Anonymkode: 68a32...7dd
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå