Huldra:) Skrevet 28. oktober 2005 #1 Skrevet 28. oktober 2005 Jeg skal snart ha møte med hun som skal være kokk (cateringbyrå) i bryllupet vårt, og vil få greie på mest mulig i løpet av møtet. De spm jeg har så langt er: - hvor mange servitører trengs? og hvor lenge blir disse utover kvelden? - hva synes hun om vårt menyforslag? - hva slags vin til maten vil hun anbefale? - pris? Har liksom ikke så mye erfaring rundt slikt jeg... Er det andre ting jeg bør forhøre meg om?
Peony Skrevet 28. oktober 2005 #2 Skrevet 28. oktober 2005 Kanskje spørre de om hvordan de pleier å gjøre det i forhold til taler - om talene kommer mellom serveringene eller mens folk spiser? Hvis dere skal ha dessert rett etter maten og så bryllupskake siden, om de blir igjen til kaken serveres, eller evt. koker kaffe rett før de drar og setter igjen fulle kanner. Bli enige om vannkarafler og vinflasker o.l. skal stå fremme på bordene eller ikke. Leier dere servise, glass og bestikk fra cateringfirmaet? Priser på det evt. Det er vel det jeg kommer på.
tuji Skrevet 28. oktober 2005 #3 Skrevet 28. oktober 2005 Kanskje om hovedretten serveres en eller to ganger?
Søta Skrevet 29. oktober 2005 #4 Skrevet 29. oktober 2005 Om dere får servert mat på tallerkenen eller om tallerknene skal stå på bordet? Pauser??? Når og hvordan kan toastmaster ta kontakt? Hun vet nok hva du bør vite om ho er vant til dete
IdaC Skrevet 29. oktober 2005 #5 Skrevet 29. oktober 2005 Hun vet nok hva hun skal spørre om hun, ellers så kommer det nok til å dukke opp spr underveis, og da er det vel bare å ringe henne. Husk å sjekke hvordan det står til med serveringsfat og annet på kjøkkenet på lokalet, for dette kommer hun nok til å spørre om.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå