Gå til innhold

Kyllingfrikasse


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Har aldri laget det før, har sett på gladkokken sin oppskrift. Vil helst gjøre det enklest mulig. Til fire posjoner bruker han en hel kylling. Han skriver at man kan bruke rå kyllinglår. Jeg innbiller meg at det er enklest å bruke kyllinglår, så jeg slipper jobben med å dele opp den rå kyllingen.

Hvor mange kyllinglår tilsvarer en hel kylling og blir det godt om jeg bruker bare vanlig kyllingbryst og koker i kylling fond? Hvor lenge skal den da koke i såfall (antar det tar kortere tid med bryst uten ben)?

Kan rester fryses? Det er fløte i sausen, så ser for meg at sausen kan skilles ved frysing?

Anonymkode: 7f4fa...5ed

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...