AnonymBruker Skrevet 5. mars 2022 #1 Del Skrevet 5. mars 2022 Har aldri laget det før, har sett på gladkokken sin oppskrift. Vil helst gjøre det enklest mulig. Til fire posjoner bruker han en hel kylling. Han skriver at man kan bruke rå kyllinglår. Jeg innbiller meg at det er enklest å bruke kyllinglår, så jeg slipper jobben med å dele opp den rå kyllingen. Hvor mange kyllinglår tilsvarer en hel kylling og blir det godt om jeg bruker bare vanlig kyllingbryst og koker i kylling fond? Hvor lenge skal den da koke i såfall (antar det tar kortere tid med bryst uten ben)? Kan rester fryses? Det er fløte i sausen, så ser for meg at sausen kan skilles ved frysing? Anonymkode: 7f4fa...5ed Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå