AnonymBruker Skrevet 4. mars 2022 #1 Skrevet 4. mars 2022 Kjøpte i går rå kylling og stekte litt i panne så det skulle gå fortere til frokost i dag. Satte den inn i ildfast form i kjøleskap så den stod over natta. Så stekte jeg den i ovn i dag men fikk dårlig tid og hadde så dårlig matlyst at jeg bare tvang i meg men rakk ikke spise alt så måtte sette det inn i kjøleskapet. Kan den stekes på nytt i morgen eller er den ødelagt og bør kastes? Anonymkode: 85092...f22
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2022 #2 Skrevet 4. mars 2022 Går fint det. Men tipper du ender med den kylling tørrere enn Sahara. Anonymkode: 46d89...6d2 3
Djungelvrål Skrevet 4. mars 2022 #3 Skrevet 4. mars 2022 Nei, jeg hadde ikke varmet opp samme maten 3 ganger. 2
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2022 #4 Skrevet 4. mars 2022 Bruk den i en salat e.l., ikke varm den opp igjen. Anonymkode: 0765f...f09
rfa Skrevet 4. mars 2022 #5 Skrevet 4. mars 2022 Så lenge den var gjennomstekt første gang så går det fint. Men tørt blir det.
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2022 #6 Skrevet 4. mars 2022 Er den igjennom stekt hadde jeg brukt mikroovn, men skal gå greit så lenge den kjølt ned rett. Anonymkode: a1d31...b0e
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 4. mars 2022 #7 Skrevet 4. mars 2022 Du kan, men den vil bli veldig tørr.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå