Gjest kenneth Skrevet 28. oktober 2005 #1 Skrevet 28. oktober 2005 Er det okei å servere Daim iskake som dessert etter en pastarett?
Gjest Gjest Skrevet 28. oktober 2005 #4 Skrevet 28. oktober 2005 Hvilken saus er det til pastaen? ← Har ikke oppskriften her nå, men både fløte, dijon-sennep og hvitløkssmør skulle med. Strimlet biffkjøtt, båndspaghetti og sjampinjonger. Det var vel de viktigste ingrediensene mener jeg å huske, i hele sulamitten. /Kenneth
Fakse Skrevet 28. oktober 2005 #5 Skrevet 28. oktober 2005 Snurr iskrem, det passer sikkert fint. Tenkte bare det kunne være litt underlig med iskrem om du hadde tomatbasert saus.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå