Gå til innhold

Kan jeg bruke ribberull (type pålegg) til varmmat?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har kjøpt for første gang ribberull som pålegg. Har aldri smakt den, men har jo spist vanlig ribbe til julemat. Kjenner jeg egentlig ikke har så lyst på den som pålegg, men har jo aldri prøvd. Er den god?

Vurderer å bruke den til type middag/lunsj, varm, går det? Hva kan jeg bruke den i såfall til, har dere tips og hvordan tilberede?

Kan den feks brukes i et varmt ostesmørbrød, i pasta, eller stekt til potet eller wok? Revet opp til evt kald salat?

Har dere tips?

 

16463247596739193867007510484493.jpg

Anonymkode: 9dcfa...66e

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Ribberull er godt med majones og rødbeter på brødskive.

Anonymkode: fb954...939

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Tipper den kan brukes til ostesmørbrød med en god sennep. :) 

Anonymkode: 03706...237

  • Liker 1
Skrevet

Ribberull er vel krydret noe annerledes enn en vanlig ribbe, og jeg ser egentlig ikke for meg at den vil være god varm. Men, som AB over meg sier, mulig den passer til ostesmørbrød.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Funker fint i wraps også, med Fks sennep og ruccula

Anonymkode: 6ea25...1ed

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...