AnonymBruker Skrevet 3. mars 2022 #1 Skrevet 3. mars 2022 Trenger litt inspirasjon😊 Anonymkode: d4e5b...4e0
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2022 #2 Skrevet 3. mars 2022 Kyllinggrateng: Steker opp løk, hvitløk, sopp, squash, gulrøtter, gjerne litt brokkoli. Steker kyllingfileten i terninger. Har oppi en form med pasta, lett creme fraiche, og en boks hakkede tomater. Rikelig med ost på toppen. Gratiner i ovnen. For luksusvarianten: sleng oppi bacon også. Anonymkode: 94cb5...386
Brunhilde Skrevet 3. mars 2022 #3 Skrevet 3. mars 2022 Jeg er glad i oppskriften på "Arvekylling" fra bloggen til Fru Timian.
Meadow Skrevet 3. mars 2022 #4 Skrevet 3. mars 2022 Jeg er veldig glad i overlår, de blir så saftige med sprøtt skinn. Jeg lager en form i ovnen: smører en ildfast form med olje, pluss har oppi litt ekstra til å vende grønnsakene i. Bruker poteter delt i båter, hvitløk, gul løk, purre, paprika, squash, for eksempel. Krydrer med salt, pepper, urter etter smak og en skvis sitron, sprer grønnsakene godt utover og legger overlårene på toppen. Salt og pepper på de også, stekes på ca 200 grader i en time. Serveres med saus etter ønske.
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2022 #5 Skrevet 3. mars 2022 Denne funket bra med kyllingfilet https://matpaabordet.no/2020/11/12/enkel-ovnsbakt-kylling-med-chili-og-kokosmelk/ Anonymkode: cf5e1...523
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2022 #6 Skrevet 3. mars 2022 Disse er veldig gode! https://frutimian.no/2015/12/05/tante-torhilds-kyllingform/ https://frutimian.no/2015/03/19/kyllinggryte-med-couscous/ https://gladkokken.no/oppskrifter/enkel-og-god-hverdagsmiddag-pa-under-20-minutter-orientalsk-gryte Anonymkode: dfc17...6b8
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2022 #7 Skrevet 3. mars 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Trenger litt inspirasjon😊 Anonymkode: d4e5b...4e0 Suppe med kylling i, pasta med kylling til. Risotto med kylling til. Wok med kylling til, lapskaus med kylling i, curry med kylling, pita med kylling, taco med kylling, tagine med kylling, panert kylling, bakt kylling, kylling fylt med ost, kylling rullet i bacon. Det er noe vanskelig å gi inspirasjon om du ikke oppgir hovedingredienser, bare tilbehøret. Å spørre «hva kan jeg lage med kylling» er litt som å spørre «hva kan jeg lage med bacon». Du kan lage alt, utenom vegetar. Anonymkode: 8f134...0df
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2022 #8 Skrevet 3. mars 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Suppe med kylling i, pasta med kylling til. Risotto med kylling til. Wok med kylling til, lapskaus med kylling i, curry med kylling, pita med kylling, taco med kylling, tagine med kylling, panert kylling, bakt kylling, kylling fylt med ost, kylling rullet i bacon. Det er noe vanskelig å gi inspirasjon om du ikke oppgir hovedingredienser, bare tilbehøret. Å spørre «hva kan jeg lage med kylling» er litt som å spørre «hva kan jeg lage med bacon». Du kan lage alt, utenom vegetar. Anonymkode: 8f134...0df Jeg spurte ikke om hva jeg kunne lage med kylling men etter ditt beste middagstips med kylling😊 Men takk for tips👍 Anonymkode: d4e5b...4e0
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2022 #9 Skrevet 3. mars 2022 For tiden er vi litt hekta på pasta alfredo med kyllingfilet. Ikke akkurat sunt, meeen... Anonymkode: d1ade...c1e 1
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2022 #10 Skrevet 3. mars 2022 Jeg legger kyllingen i hvitløksmarinade i minst 8 timer. Krydrer med hvitløk, pepper, salt og steker i paprika og hvotløkssmør. Dynker kyllingen i smøret flere ganger gjennom steketiden, steker på 190 grader i ca en time. Kyllingen blir saftig og veldig smaksrik. Serveres sammen med havreris, salat og bretagne saus. Anonymkode: decbf...802 1
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2022 #11 Skrevet 3. mars 2022 Chicken cashew, green curry chicken og tom kha gai med kylling. Alle like gode. Anonymkode: 00496...4d0
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2022 #12 Skrevet 4. mars 2022 Cæsarsalat. Godt å grille kyllingen og ha i nå som det blir bedre vær. Anonymkode: 28cf8...a04
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2022 #13 Skrevet 4. mars 2022 AnonymBruker skrev (23 timer siden): Trenger litt inspirasjon😊 Anonymkode: d4e5b...4e0 Jeg har fått dilla på en ting: Ha litt salt og pepper på en kyllingfilet (evt. flere, alt etter hvor mange som skal spise). Legg i en ildfast form. Lag saus: Finhakk sjalottløk (etter ønske, jeg liker mye). Finhakk hvitløk (igjen etter ønske, men jeg bruker MYE). Ha en god mengde smør i panna, og ha i løk og hvitløk. Stek til løken er blank (noen minutter), og ha i fløte. Kan ha i noe helmelk om man ikke har nok fløte, trenger nok saus til å dekke over kyllingfiletene i formen. Ha i permesan (og evt. annen ost) og persille i sausen etter smak. Hell sausen over kyllingfileten(e) ha ha formen i ovnen 180 grader i 20-30 min (til kyllingen er gjennomstekt. Server med pasta/potet/grønnsaker. Anonymkode: 98df0...634
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå