Gå til innhold

hvorfor oppskriften sier at man skal bruke tørkepapir på mat?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg klarer ikke å forstå at oppskrift forteller at man skal bruke tørkepapir på mat når tørkepapir er resirkulert papir med giftgasser. 

Kan noen hjelpe meg?

Anonymkode: 78ed4...9ee

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bruk noe annet da hvis du synes det er bedre. Klut eller håndkle, putevar

What ever you like

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet

Kjøp tørkepapir som er godkjent for mat, i stedet for det aller billigste. 

Anonymkode: 4aa44...20e

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet

Tror du virkelig de hadde fått lov å selge noe kjøkkenpapir som var giftig for maten? 

Legg noen kroner i det og kjøp kvalitetspapir da, istedenfor det billigste av de billige.

Anonymkode: 4b6bf...b86

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

For å absorbere fett som regel. Har aldri hørt at det er gift i tørkepapir heller.. 

Anonymkode: 4c483...648

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (9 minutter siden):

Kjøp tørkepapir som er godkjent for mat, i stedet for det aller billigste. 

Anonymkode: 4aa44...20e

hvordan kan jeg vite det? fordi alle tørkepapirer er vel resikulert, altså vært i bruk før engang. 

Anonymkode: 78ed4...9ee

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (9 minutter siden):

Tror du virkelig de hadde fått lov å selge noe kjøkkenpapir som var giftig for maten? 

Legg noen kroner i det og kjøp kvalitetspapir da, istedenfor det billigste av de billige.

Anonymkode: 4b6bf...b86

tydeligvis. 

Du kan tolke den her... og her finnes det ikke noen slingringsmonn. 

Hva ellers skal man bruke tørkepapir til da? for man bruker jo det på munn og tørke hender, og tydeligvis til mat. 

ikke-bruk-i-kontakt-med-mat

Anonymkode: 78ed4...9ee

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (14 minutter siden):

Kjøp tørkepapir som er godkjent for mat, i stedet for det aller billigste. 

Anonymkode: 4aa44...20e

visste ikke at det stod tydelig hva som kan brukes til mat og ikke. 

 

Anonymkode: 78ed4...9ee

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (På 1.3.2022 den 19.53):

visste ikke at det stod tydelig hva som kan brukes til mat og ikke. 

 

Anonymkode: 78ed4...9ee

Les artikkelen du linket til, der står det hva du skal se etter.

Jeg trodde glass og gaffel-symbolet var velkjent, men tydeligvis ikke.

Anonymkode: 4aa44...20e

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

på vei til å lage middag og følger som alltid oppskriften, og dermed står det: 

SLIK GJØR DU

  1. Tørk torskefilet med kjøkkenpapir og skjær fileten i porsjonsstykker. Krydre med litt salt og kvernet pepper.

Anonymkode: 78ed4...9ee

AnonymBruker
Skrevet

Jeg reagerer at det står tørkepapir uten at det skrives forholdsregler om at tørkepapir ikke er et rent produkt. 

Anonymkode: 78ed4...9ee

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (14 minutter siden):

Jeg reagerer at det står tørkepapir uten at det skrives forholdsregler om at tørkepapir ikke er et rent produkt. 

Anonymkode: 78ed4...9ee

Nå står det strengt tatt "kjøkkenpapir" i det du siterer.

Mange oppskrifter baserer seg på at du skal ha noen grunnleggende kunnskaper. Det at du må bruke papir som er egnet for kontakt med mat er en av dem. Oppskriften spesifiserer heller ikke hvor mye "litt" salt er, men antar at du vet omtrent hvor mye som er passe. Det er heller ikke spesifisert at du må bruke salt ment for mat, selv om de også selger veisalt på mange matbutikker. Det er bare slikt det er meningen at man kan.

Anonymkode: 4aa44...20e

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...