AnonymBruker Skrevet 25. februar 2022 #1 Skrevet 25. februar 2022 Tiden løp her, og jeg ser jeg ikke blir ferdig med den i dag. Så nå er den ferdigstekt og ligger fremdeles på stekebrettet. Jeg tenker å ta kremer på i morgen. Men, hvordan kan jeg best oppbevare den? Håper er at bunnen ikke skal bli for tørr. Jeg lurte på å pakke den i plast, men er redd marengsen da blir bløt? Skal den i kjøleskapet, eller kan den stå i ovnen?🙈 Sitter stor pris på hjelp!🙏😊 Anonymkode: 90f21...995
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2022 #2 Skrevet 26. februar 2022 Hmm.. Jeg pleier å ha den på et fat med sølvfolie over, og setter den p0 fryseren nede i kjelleren hjemme 😅 altså det kaldt men tørt 😊 Anonymkode: ff307...ca8
Scoops Skrevet 26. februar 2022 #3 Skrevet 26. februar 2022 Jeg pleier å ha marengsen i ovnen til dagen etter,her har den holdt seg helt fin 1
Scoops Skrevet 26. februar 2022 #4 Skrevet 26. februar 2022 Og nå så jeg at du skrev det i går kveld så da fant du vell en løsning
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå