AnonymBruker Skrevet 23. februar 2022 #1 Skrevet 23. februar 2022 Blir det en tyngre deig enn med vanlig hvetemel? Bruker en bare spelt, eller tilsettes andre ting i tillegg? Jeg vurderer å bake med dette for hånd første gang denne uka og vil samtidig bruke en bakemaskin for å teste ut om det blir tyngre å elte for maskinen og tettere konsistens. Er det virkelig bedre for fordøyelsen, eller litt helsehype? Anonymkode: f0da4...4ef
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2022 #2 Skrevet 23. februar 2022 Baker bare speltbrød til hverdags, nærmere bestemt dette https://www.godt.no/oppskrift/1739/verdens-enkleste-broed. Det blir noen solide brød som metter (og smaker!) veldig godt. Om det er bedre for oss enn vanlig mel vet jeg ikke. Men jeg har ikke funnet noen andre brød som er så smaksrike og saftige, så jeg er absolutt en fan av spelt. Anonymkode: ed75b...167 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå