AnonymBruker Skrevet 22. februar 2022 #1 Skrevet 22. februar 2022 Du ikke klarer å tygge og hvorfor? Jeg klarer ikke tygge rett på rosiner, da får jeg en ekkel kribling i kroppen. Aner ikke hvorfor. Av appelsinskinn brekker jeg meg så unngår dette også. Alltid lurt på om det er flere som kjenner seg igjen i det samme Anonymkode: 492bf...de0
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2022 #2 Skrevet 22. februar 2022 Banan , brekker meg Anonymkode: 9c204...018
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2022 #3 Skrevet 22. februar 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Banan , brekker meg Anonymkode: 9c204...018 Ts her! Haha! Jeg er sær på banan også, den skal kun ha prikker på seg. Er de for lyse eller mørke blir de så klissete. Da avstår jeg. Klarer heller ikke banan på brødskive Anonymkode: 492bf...de0
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2022 #4 Skrevet 22. februar 2022 Fett på koteletter, biff og lignende. Anonymkode: a12f7...d4c
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2022 #5 Skrevet 23. februar 2022 Har problemer med konsistensen på noe mat ja. Fett og slinser i kjøtt. Må feks pelle ut det hvite i spekeskinken og klarer bare kjøtt-delen på ribbe. Takler heller ikke bønner og linser. Bløtkokt egg. Anonymkode: abaf2...ee4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå