Gå til innhold

En spesifik matvare


Anbefalte innlegg

Skrevet

Du ikke klarer å tygge og hvorfor? 
 

Jeg klarer ikke tygge rett på rosiner, da  får jeg en ekkel kribling i kroppen. Aner ikke hvorfor. Av appelsinskinn brekker jeg meg så unngår dette også. 
Alltid lurt på om det er flere som kjenner seg igjen i det samme

Anonymkode: 492bf...de0

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Banan , brekker meg 

Anonymkode: 9c204...018

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Banan , brekker meg 

Anonymkode: 9c204...018

Ts her! Haha!
Jeg er sær på banan også, den skal kun ha prikker på seg. Er de for lyse eller mørke blir de så klissete. Da avstår jeg. Klarer heller ikke banan på brødskive

Anonymkode: 492bf...de0

Skrevet

Fett på koteletter, biff og lignende.

Anonymkode: a12f7...d4c

Skrevet

Har problemer med konsistensen på noe mat ja.

Fett og slinser i kjøtt. Må feks pelle ut det hvite i spekeskinken og klarer bare kjøtt-delen på ribbe.

Takler heller ikke bønner og linser.

Bløtkokt egg.

Anonymkode: abaf2...ee4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...