AnonymBruker Skrevet 22. februar 2022 #1 Del Skrevet 22. februar 2022 av en brød oppskrift? Anonymkode: 4d08d...0b7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2022 #2 Del Skrevet 22. februar 2022 Selvfølgelig! Anonymkode: c9384...b8c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 22. februar 2022 #3 Del Skrevet 22. februar 2022 Ja, det har jeg gjort mange ganger. Du bare former deigen som rundstykker i stedet for brød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2022 #4 Del Skrevet 22. februar 2022 Athena79 skrev (5 minutter siden): Ja, det har jeg gjort mange ganger. Du bare former deigen som rundstykker i stedet for brød. Og steker de kortere tid. Anonymkode: c1e19...1b4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 22. februar 2022 #5 Del Skrevet 22. februar 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Og steker de kortere tid. Anonymkode: c1e19...1b4 Ja, men regnet med TS skjønte det, så skrev ikke det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spell Skrevet 22. februar 2022 #6 Del Skrevet 22. februar 2022 En del grovbrødoppskriver egner seg ikke så godt til rundstykker, da de fort blir veldig tørre og kompakte. Med brød så bevares fuktigheten mer inne i brødet, og man har mulighet til å skjære litt tynnere skiver. Med rundstykker er det litt vanskeligere. Fine og halvgrove brødoppskrifter er null problem å lage rundstykker av! Jeg slumper mye når jeg lager rundstykker, men tror jeg har en grovhet på 60-70%. Mer enn det synes jeg blir for kompakt. Er ikke så glad i rug, så bruker mye havre, bygg og grov sammalt hvete. Samt en del frø. Havre og frø synes jeg gjør at rundstykkene holder seg saftigere mye lenger, i tillegg til at de smaker mer. Lager ofte mye om gangen og fryser ned. Da varmer jeg de bare i ovnen rett fra fryseren, og de blir som ferske rundstykker (bare litt sprøere skorpe). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå