AnonymBruker Skrevet 21. februar 2022 #1 Skrevet 21. februar 2022 Hei! Skal ha bursdagsselskap på søndag og ha dessertbord. Kan jeg lage Dronning Maud Fromasj dagen før eller blir sjokoladen fuktig da? Hvis jeg må lage den samme dag - hvor mange timer trenger den på å bli stiv? Anonymkode: 34895...172
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2022 #2 Skrevet 21. februar 2022 Det går helt flott👍 Anonymkode: 743ee...5f3
neon_sun Skrevet 21. februar 2022 #4 Skrevet 21. februar 2022 Jeg leste i oppskriften at den ble best om man lager den dagen før 😁
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2022 #5 Skrevet 21. februar 2022 Ts her. Har laget den to ganger tidligere. men da på dagtid og spist den på kvelden. Synes dere det gjør noe at sjokoladen på toppen blir så fuktig at den «smelter»? Anonymkode: 34895...172
Brunhilde Skrevet 21. februar 2022 #6 Skrevet 21. februar 2022 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Ts her. Har laget den to ganger tidligere. men da på dagtid og spist den på kvelden. Synes dere det gjør noe at sjokoladen på toppen blir så fuktig at den «smelter»? Anonymkode: 34895...172 Kan du ikke bare vente med å ta på sjokoladen til du skal servere den?
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2022 #7 Skrevet 21. februar 2022 Farmor laget den alltid dagen før, så det er den eneste rette måten å gjøre det på. Anonymkode: b7830...d27
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2022 #8 Skrevet 21. februar 2022 Lag den dagen før, og sett den i kjøleskapet eller et kjølig rom. Smelter sjokoladen er det for varmt! Anonymkode: 3a9d3...e11
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2022 #9 Skrevet 21. februar 2022 Brunhilde skrev (1 time siden): Kan du ikke bare vente med å ta på sjokoladen til du skal servere den? Det er faktisk ganske lurt 😂 Anonymkode: 34895...172
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2022 #10 Skrevet 21. februar 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Det er faktisk ganske lurt 😂 Anonymkode: 34895...172 Eller enda bedre - ha på litt mer! Det kan ikke bli for mye sjokolade! Anonymkode: 34895...172 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå