Gå til innhold

Dronning Maud Fromasj - kan den lages dagen før?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Skal ha bursdagsselskap på søndag og ha dessertbord. 
Kan jeg lage Dronning Maud Fromasj dagen før eller blir sjokoladen fuktig da? 
 

Hvis jeg må lage den samme dag - hvor mange timer trenger den på å bli stiv? 
 

 

Anonymkode: 34895...172

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det går helt flott👍

Anonymkode: 743ee...5f3

Skrevet

Jeg lager den alltid dagen før :) 

Skrevet

Jeg leste i oppskriften at den ble best om man lager den dagen før 😁

Skrevet

Ts her. Har laget den to ganger tidligere. men da på dagtid og spist den på kvelden. 
 

Synes dere det gjør noe at sjokoladen på toppen blir så fuktig at den «smelter»? 

Anonymkode: 34895...172

Skrevet
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Ts her. Har laget den to ganger tidligere. men da på dagtid og spist den på kvelden. 
 

Synes dere det gjør noe at sjokoladen på toppen blir så fuktig at den «smelter»? 

Anonymkode: 34895...172

Kan du ikke bare vente med å ta på sjokoladen til du skal servere den? ;)

Skrevet

Farmor laget den alltid dagen før, så det er den eneste rette måten å gjøre det på. :regler:

Anonymkode: b7830...d27

Skrevet

Lag den dagen før, og sett den i kjøleskapet eller et kjølig rom. Smelter sjokoladen er det for varmt!

Anonymkode: 3a9d3...e11

Skrevet
Brunhilde skrev (1 time siden):

Kan du ikke bare vente med å ta på sjokoladen til du skal servere den? ;)

Det er faktisk ganske lurt 😂

Anonymkode: 34895...172

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Det er faktisk ganske lurt 😂

Anonymkode: 34895...172

Eller enda bedre - ha på litt mer! Det kan ikke bli for mye sjokolade! 

Anonymkode: 34895...172

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...