Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

vennligst vær hyggelig og saklig i kommentarene

 

vi skal gifte oss i sommer og har booket et lokale der de gjør alt for oss. Betaler 1100,- per gjest inkl velkomstdrink, mat(tapas), serveringspersonale og nattmat.

så må vi betale for alkohol i tillegg til gjestene ved middagen, blir sikkert ca 500,- per pers, så 1600,- per gjest totalt.

 

har regnet litt på det og funnet ut at hvis vi leier lokalet(det går an), leier inn serveringshjelp og bartender, leier inn kokk, kjøper inn all mat/råvarer og alkohol selv så kan vi faktisk spare 50.000,- !!

 

det er selvfølgelig fordeler og ulemper med begge delene.

 

fordeler med å ta alt gjennom lokalet:

-man slipper å tenke på noe som helst

- man slipper å rydde

 

fordeler med å den andre løsningen:

-sparer mye penger og kan tilby gjestene fri bar på kvelden

- vi har lokalet (svært) hele helgen så vi kan ha en liten bli-kjent kveld fredagen for vi har mye tilreisende familie som ikke kjenner hverandre så godt


 

»marerittet» er jo at kokken eller serveringspersonale skal bli syk og at jeg kvelden før brullupet (eller på bryllupsdagen🤯)  må sitte å ringe rundt og finne nye servitører

 

 

hva ville dere gjort?

Anonymkode: a49de...a54

Videoannonse
Annonse
Skrevet

.

Anonymkode: a49de...a54

Skrevet

Eg hadde nok gått for å leige lokalet..

Hadde ikkje nølt en gang.. 

Skrevet

Lokalet med mat og alkohol inkl, lett. Med mindre økonomien er veldig trang. Tenk på alt dere må ordne selv: pynting, servitører, catering, logistikk, innkjøp og beregning av drikke og alkohol til alle, rydding dagen derpå... Det vil ta en mer tid for dere, så hva er viktigst? 

I vårt bryllup betaler vi gladelig for å slippe all jobben selv 😊 Er stressende nok fra før å gifte seg! 

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (16 timer siden):

Hei!

vennligst vær hyggelig og saklig i kommentarene

 

vi skal gifte oss i sommer og har booket et lokale der de gjør alt for oss. Betaler 1100,- per gjest inkl velkomstdrink, mat(tapas), serveringspersonale og nattmat.

så må vi betale for alkohol i tillegg til gjestene ved middagen, blir sikkert ca 500,- per pers, så 1600,- per gjest totalt.

 

har regnet litt på det og funnet ut at hvis vi leier lokalet(det går an), leier inn serveringshjelp og bartender, leier inn kokk, kjøper inn all mat/råvarer og alkohol selv så kan vi faktisk spare 50.000,- !!

 

det er selvfølgelig fordeler og ulemper med begge delene.

 

fordeler med å ta alt gjennom lokalet:

-man slipper å tenke på noe som helst

- man slipper å rydde

 

fordeler med å den andre løsningen:

-sparer mye penger og kan tilby gjestene fri bar på kvelden

- vi har lokalet (svært) hele helgen så vi kan ha en liten bli-kjent kveld fredagen for vi har mye tilreisende familie som ikke kjenner hverandre så godt


 

»marerittet» er jo at kokken eller serveringspersonale skal bli syk og at jeg kvelden før brullupet (eller på bryllupsdagen🤯)  må sitte å ringe rundt og finne nye servitører

 

 

hva ville dere gjort?

Anonymkode: a49de...a54

Lokalet ordner alt. LETT. Da slipper du tenke på en dritt. 

Anonymkode: 341f2...0c8

  • Liker 1
Skrevet

Ville lett hatt andre til å gjøre jobben!

Vi gjorde det slik selv om det kostet litt mer, men det betydde at vi kunne møte opp og bare nyte. Slippe å stresse med å koordinere, sørge for servering, slippe bekymringer rundt det ene og det andre.

Anonymkode: 8b80a...77f

  • Hjerte 1
Skrevet

Tusen takk for svar❤️ Vi gikk for å la lokalet gjøre alt og betale litt mer :)

Anonymkode: a49de...a54

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...