AnonymBruker Skrevet 20. februar 2022 #1 Skrevet 20. februar 2022 skal man smuldre det over, eller skjæres i tynne skiver/ terninger? Anonymkode: 0ea9c...d57
Brunhilde Skrevet 20. februar 2022 #2 Skrevet 20. februar 2022 Når jeg bruker fetaost så smuldrer jeg over. Chevre blir jo litt det samme, gjør det ikke?
Lafamiglia Skrevet 20. februar 2022 #3 Skrevet 20. februar 2022 Kommer an på hvilken type. Hvis den er "smuldrete", er det best å smuldre den over. Hvis det er av typen på bildet, er det best å skjære den i skiver og legge den på rett før steketiden er over, eventuelt etter at pizzaen er ferdig stekt. 1
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2022 #4 Skrevet 20. februar 2022 Lafamiglia skrev (22 minutter siden): Kommer an på hvilken type. Hvis den er "smuldrete", er det best å smuldre den over. Hvis det er av typen på bildet, er det best å skjære den i skiver og legge den på rett før steketiden er over, eventuelt etter at pizzaen er ferdig stekt. Kan den ikke ligge på pizzaen hele steketiden? Ts Anonymkode: 0ea9c...d57
Lafamiglia Skrevet 20. februar 2022 #5 Skrevet 20. februar 2022 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Kan den ikke ligge på pizzaen hele steketiden? Ts Anonymkode: 0ea9c...d57 Du kan jo prøve, men jeg vil tro at den smelter så mye at den trekker helt ned i bunnen av pizzaen.
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2022 #6 Skrevet 20. februar 2022 Lafamiglia skrev (6 minutter siden): Du kan jo prøve, men jeg vil tro at den smelter så mye at den trekker helt ned i bunnen av pizzaen. Jeg steker pizza med chèvre fra starten av steketiden (da av den milde ferske typen), ikke noe problem. Hvorfor skulle den smelte mer enn annen ost? Steker da ved 275 g i noen få minutter. Anonymkode: 79b87...e69
Lafamiglia Skrevet 20. februar 2022 #7 Skrevet 20. februar 2022 Den typen jeg linket til gjør det. Den blir helt tyntflytende om den får mye varme.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå