AnonymBruker Skrevet 19. februar 2022 #1 Skrevet 19. februar 2022 Jeg har stekt hjemmelaget surdeigsvrød nå. Må jeg la brødet hvile en halvtime ca før oppskjæring? Anonymkode: 59bef...66d
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2022 #2 Skrevet 19. februar 2022 Det må man jo alltid med varm gjærbakst. Ellers blir det deigete. Unntaket er at man selvfølgelig sniker ei skive eller to med rykende varmt brød med godt med smør på og gomler i seg med det samme. Men om du skal skjære opp skiver for å legge på et fat og servere må du vente til brødet kjøler seg litt ned. Anonymkode: d8e4e...6b5
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2022 #3 Skrevet 19. februar 2022 Det ville jeg gjort ja. Anonymkode: 75998...0b2
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2022 #4 Skrevet 19. februar 2022 Det er best å vente, ellers blir det vått og deigete. Venter en del lenger enn en halvtime også altså jeg 😅 Anonymkode: aea36...0c9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå