Gå til innhold

La brødet hvile etter steking??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har stekt hjemmelaget surdeigsvrød nå. Må jeg la brødet hvile en halvtime ca før oppskjæring?

Anonymkode: 59bef...66d

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det må man jo alltid med varm gjærbakst. Ellers blir det deigete. 

Unntaket er at man selvfølgelig sniker ei skive eller to med rykende varmt brød med godt med smør på og gomler i seg med det samme.

Men om du skal skjære opp skiver for å legge på et fat og servere må du vente til brødet kjøler seg litt ned.

Anonymkode: d8e4e...6b5

Skrevet

Det ville jeg gjort ja. 

Anonymkode: 75998...0b2

Skrevet

Det er best å vente, ellers blir det vått og deigete. Venter en del lenger enn en halvtime også altså jeg 😅

Anonymkode: aea36...0c9

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...