AnonymBruker Skrevet 17. februar 2022 #1 Skrevet 17. februar 2022 Er det noen som har gjort det og er de gode å spise når de har tint? Har selvfølgelig googla. Fant to svar der: Fungerer veldig godt å fryse. Anbefaler ikke å fryse de. Så da lurer jeg på om noen har gjort det. Anonymkode: 7d57f...8d6
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2022 #2 Skrevet 17. februar 2022 Ingen som er glad i napoleonskake som vet dette? Anonymkode: 7d57f...8d6
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2022 #3 Skrevet 17. februar 2022 Ja jeg har ofte fryst de, men de må tine rolig gjerne i kjøleskap over natten for ikke å bli soggy om du skjønner Anonymkode: 4a97c...b4c
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2022 #4 Skrevet 17. februar 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Ja jeg har ofte fryst de, men de må tine rolig gjerne i kjøleskap over natten for ikke å bli soggy om du skjønner Anonymkode: 4a97c...b4c Takk 🙂 Da tar jeg sjansen. Anonymkode: 7d57f...8d6
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2022 #5 Skrevet 18. februar 2022 Som rester fryser jeg alt slags kaker. Det er valget mellom å fryse eller kaste liksom. Etter det har vært fryst serveres det ikke i selskap selvsagt, men serveres hjemme og til nære venner og familie. De aller fleste bruker å være like fine. Har opplevd at ostekake har blitt litt kornete. Har aldri prøvd med napoleonskake. Men om du ikke skal «servere» den til noen skader det ikke å forsøke, om det er rester. Ville ikke laget den til selskap for så å fryse den først. Anonymkode: 0c390...263 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå