Gå til innhold

Chiapudding/Chiagrøt/Kjøleskapsgrøt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan liker du å blande den?
Med eller uten havregryn?
Blandingsforhold?

Skrevet

1 pose små havregryn, halv pose chia, 2 liter melk. Så diverse smak. Oboy, vaniljesukker, kaffe, kardemome/kanel, banan etc. Toppes med diverse bær kompott, appelsin, kokos, etc. 

Lager det hver eneste dag som en del av ansatt frokost 😊

Anonymkode: 764b0...d55

Skrevet
AnonymBruker skrev (5 timer siden):

1 pose små havregryn, halv pose chia, 2 liter melk. Så diverse smak. Oboy, vaniljesukker, kaffe, kardemome/kanel, banan etc. Toppes med diverse bær kompott, appelsin, kokos, etc. 

Lager det hver eneste dag som en del av ansatt frokost 😊

Anonymkode: 764b0...d55

Jeg pleier å kjøpe disse på kantiner der jeg jobber, men de blir fryktelig søte og inneholder mye sukker 🤭

Anonymkode: 4a86b...8da

Skrevet

2 ss chiafrø
1 dl havremelk (melkeallergi i hus, så funker sikkert like bra med vanlig melk)
1,5 dl yoghurt med vaniljesmak (kokosbasert)

synes det blir veldig godt. Setter det på kvelden og spiser til frokost. 

Anonymkode: 8f4a3...ea8

  • Liker 1
Skrevet

Liker Linda Stuhaug sine oppskrifter

Skrevet
AnonymBruker skrev (18 timer siden):

1 pose små havregryn, halv pose chia, 2 liter melk. Så diverse smak. Oboy, vaniljesukker, kaffe, kardemome/kanel, banan etc. Toppes med diverse bær kompott, appelsin, kokos, etc. 

Lager det hver eneste dag som en del av ansatt frokost 😊

Anonymkode: 764b0...d55

Hvor mange er dette til?

Anonymkode: c684f...338

Skrevet

Det blir ca. 20  små skåler tror jeg 🤔  jeg lager det til 50 personer, men det er selvsagt mange som vil heller ha andre ting😊 

Anonymkode: 764b0...d55

Skrevet

Bruker 300 gram biola naturell, 50 g store havregryn og 10 g chiafrø. To små porsjoner blir det. Med veldig nøytral smak, så kan du toppe med det du ønsker. 

Skrevet

 

2 porsjoner 

2 dl kokosmelk 
0.5 dl vann 
0.5 ss lønnesirup 
2 ss peanøttsmør(lager selv av kun peanøtter) 
2 ss chiafrø 
Litt salt

Topping 
4 ts blåbærsyltetøy 
2 ts peanøttsmør

Ha kokosmelk og vann i en bolle. Tilsett lønnesirup og peanøttsmør og rør ut.

Tilsett chiafrøene, rør om og la blandingen stå 5 minutter.

Rør om igjen og sett puddingen kaldt natten over. Om du vil kan du ha den i porsjonsglass før du setter den kaldt.

Topp med peanøttsmør, blåbærsyltetøy og friske blåbær ved servering.

 

 

Anonymkode: 481be...27c

Gjest Linny111
Skrevet

1 porsjon

1/2 kopp store havregryn
1/2 kopp vaniljemandelmelk
1-2ss naturell yoghurt eller skyr
1ss chiafrø
Ca. 1ts honning eller lønnesirup
Littegrann vaniljeekstrakt

Topper enten med peanøttsmør og jordbær eller eple og pecannøtter
 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...