AnonymBruker Skrevet 16. februar 2022 #1 Del Skrevet 16. februar 2022 Jeg har aldri forstått forskjellen. Men nå står i oppskriften å benytte varmluft. Hvilken effekt har varmluft? hva gjør det til forskjell til over/under varme i stekeovn? Anonymkode: c978e...700 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inwe Skrevet 18. februar 2022 #2 Del Skrevet 18. februar 2022 Begge deler forklares av navnet. Over/undervarme er rett og slett at varmeelementene over og under i ovnen brukes og maten blir varmet både undenifra og ovenifra. Varmluft er vifta bak i ovnen, den fører til at det er varm luft i hele ovnen som varmer maten. Skal du feks varme flere ting i ovnen samtidig (om ovnen din er god nok til det) bør du bruke varmluft, om ikke vil den nederste bli varmet undenifra og den øverste ovenifra. Jeg bruker de litt om hverandre, og ikke alltid som oppskriften tilsier. Bruker varmluft til å varme opp rester (har ikke mikro), til pommes, til frossenpizza og sånne ting. Over/undervarme brukes til hjemmelaget pizza, lasagne, gratenger osv. Prøv deg litt frem så finner du ut hva som blir best. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2022 #3 Del Skrevet 18. februar 2022 Inwe skrev (2 timer siden): Begge deler forklares av navnet. Over/undervarme er rett og slett at varmeelementene over og under i ovnen brukes og maten blir varmet både undenifra og ovenifra. Varmluft er vifta bak i ovnen, den fører til at det er varm luft i hele ovnen som varmer maten. Skal du feks varme flere ting i ovnen samtidig (om ovnen din er god nok til det) bør du bruke varmluft, om ikke vil den nederste bli varmet undenifra og den øverste ovenifra. Jeg bruker de litt om hverandre, og ikke alltid som oppskriften tilsier. Bruker varmluft til å varme opp rester (har ikke mikro), til pommes, til frossenpizza og sånne ting. Over/undervarme brukes til hjemmelaget pizza, lasagne, gratenger osv. Prøv deg litt frem så finner du ut hva som blir best. takk, jeg har brukt varmluft for første gang til lofoten fylte torsk. Det fungerte utmerket. Anonymkode: c978e...700 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2022 #4 Del Skrevet 18. februar 2022 Når du bruker varmluft, bør du skru ned temperaturen ca 10 grader i forhold til om du bruker over/under. Mange ovner blir også fortere varm om du bruker varmluft. Anonymkode: 3c88e...76c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå