AnonymBruker Skrevet 13. februar 2022 #1 Skrevet 13. februar 2022 Jeg kjøpte noe som jeg ikke visste var, men som virket å være delikatesse. Hvordan spiser du lågåsild? evt. hva er tilbehør? Anonymkode: 05503...d87
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2022 #2 Skrevet 13. februar 2022 Nå er det mange år siden jeg har spist det, men jeg mener at den ble stekt, så var det bare det på flatbrød og med rømme. Muligens løk på. Anonymkode: aacdf...ed0
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2022 #3 Skrevet 17. februar 2022 På samme måte som surströmning. Anonymkode: e886f...7bd
Ullvott Skrevet 18. februar 2022 #4 Skrevet 18. februar 2022 Smørstekt i stekepanne (helst litt sprøtt skinn), med flatbrød og en klatt rømme. Kokte mandelpoteter er også godt til. Hvis fisken har rogn tar du ut den på forhånd og serverer sammen med silda. Lågåsildrogn er bedre kjent som løyrom, noe som er en høyst eksklusiv råvare kjent fra Nobelmiddagen og andre kongelige middager, særlig i Sverige. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå