Gjest Spacegirl Skrevet 24. oktober 2005 #1 Skrevet 24. oktober 2005 Noen her som har oppskrift på klubb og duppe, som er Hedmark sin variant av komle/raspeball? Fikk det servert noen ganger da jeg bodde der, og skulle gjerne laget det selv. Kjempegodt . Lurer spesielt på den sausen, for den minnte om smelta brunost, men den lages vel ikke av brunost?
NullHull Skrevet 25. oktober 2005 #2 Skrevet 25. oktober 2005 Jeg også kjenner til noe liknende fra Trøndelag, ettersom mamma er trønder. Hun har servert klubb og duppe som ligner på denne eller denne. Kanskje det er noe a la det du er ute etter?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå