Hemoglobin Skrevet 13. februar 2022 #1 Skrevet 13. februar 2022 Enkelte oppskrifter sier smeltet smør, andre romtemperert smør. Jeg skal lage sjokoladekuler (sjokoladeboller, https://www.detsoteliv.no/oppskrift/sjokoladekuler-sjokoladeboller ). Jeg har ingen problem med å lage sjokoladebollene med romtemperert smør, men hva vil forskjellen bli om jeg smelter smøret i stedet? Noen som har erfaring?
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2022 #2 Skrevet 13. februar 2022 Smelter du det må du vente lengre på at det skal kjøle seg ned, men er kanskje lettere å røre det sammen da. Anonymkode: bb4d7...966
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå